Giriş yapmadınız.

DjGizmo

Stajyer

• Konuyu başlatan "DjGizmo"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 18.10.2007, 21:59

sen olmak istedim....BASARAMADIM

Bir mektup olmak istedim çoğu zaman. Gözlerin anlatamadığı her şeyi anlatmak istedim; gözyaşı olmak istedim; güçlülerin karşısında, güçsüzlerin yanında olmak istedim. Yıldız olmak istedim; ümitsizler için kaymayı. Mutluların ise gözlerinde ışıldamayı istedim. Kalp atışı olmak istedim; bilmediğim kişilerde, yeniden can olmak istedim. Siyah olmak istedim, gecenin siyahı; yıldızları istedim ömrüme, onlarla birlikte uyumak istedim, uyumak ve uyanmamak…
Hayat istedim sadece… Yalnızca sendin hayatım. Sen varken ben ne gözlerin anlatamadığı sözlerin yazılışını, ne gözlerden akan saf mutlulukları, ne yıldız ne de gece olmak istedim. Hiç birisini istemedim ömrüme; sen varken sadece seni solumak istedim, kalbinin kalbimin olmasını ve her atışında yalnız senin olmasını istedim. Gecedeki siyahı, gözlerinde buldum ve gözlerindeki gecede yıldızları… İlk defa senin kalp atışın olduğumda, seni herkesten, her şeyden çok sevdiğimi anladım, bir ömür seni sevmek istedim. Son nefesimde kalbimden gelen gözyaşının son durağının senin gözün olmasını istedim. Ve son aldığım nefeste sana son kez
‘SENİ SEVİYORUM’ demek istedim.
Ben bu kadar çok şey isterken aslında sadece seni istediğimi anladım. Ben sadece seni isterken sen gittin ve ben yine gece olmak istedim. Ömrümce yıldızlarla uyumak, siyah olmak, hüzün kokmak istedim… Ben, bunları istedim ve öldüm!
Gönlüme erişemeden ben, uyudum. UYUDUM VE UYANAMADIM!

~~Her kendine baktığında beni gör. Sen geceyi görme, İSTEMEM!~~

melikenalan

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 18.10.2007, 22:03

gizmo cok güzel bir çalışma paylaşımların icin çok teşekkür ediyorum. kücük bir not arama yap msn kiz isteme baslıklı konunu sildim benimkide dahil 4 deha acilmistı tekar çalışma ve başarılarının devamını dilerim. hii diger 3 hepsini sildim kendi konumuda ilk ben koymusum ama en cok cevap yazılan duruyor sakın yanlıs anlama.

DjGizmo

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 18.10.2007, 22:07

ESTAFURULLAH NE DEMEK YANLIS ANLAMA OLURMU OYLE SEY UYARINIZ ICIN TSK EDERIM

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 18.10.2007, 22:09

;) ben bencilim bu konuda belkide acimasiz

bana geceyi gösterene gün dogmasin isterim...
(belki kiskandigimdan)

DjGizmo

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 18.10.2007, 22:11

SENINKI KISKANCLIK SANIRIM IREM GERCEK SEVEN INSAN GECEYI GOSTERMEK ISTEMEZ HER NE OLMUSSA BILE

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 18.10.2007, 22:13

ama kiskanmam hala sevdigimi göstermezmi ??

normalde kiskanc degilimdirde ;)

DjGizmo

Stajyer

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 18.10.2007, 22:16

HER KISKANCLIK SEVGIDINI GOSTERMEZ BENCE SUAN BENDE KISKANIYORUM AMA SEVDIGIMDEN DEGIL BASKASIYLA BERABER OLDUGUNDAN KISKANIYORUM DEMEK ISTEDIGIMI ANLADIN UMARIM ;)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Thursday, 18.10.2007, 22:23

Yooo anlamadim :roll:
ama zaten emin degilim geceyi göstermek istedigimden :blink: öylesine kizginligimdan söylemisimdir...yarin gecer :D

DjGizmo

Stajyer

• Özel mesaj gönder

9

Thursday, 18.10.2007, 22:27

BENCEDE ANLATMAK ISTEDIGIM SUYDU SEVEN KISKANIR AMA BAZENDE MESELA DIYELIM SEVDIGINDEN AYRILDIN ODA GITTI BASKASIYLA BERABER OLDU BASKASIYLA BERABER OLDUGU ICIN KISKANIRSIN INTIKAM ALMAK ISTERSIN

(KaRaGüL)

Profesyonel

• "(KaRaGüL)" bir kadın

• 1254123
  • Özel mesaj gönder

10

Thursday, 6.10.2011, 01:02

İlk defa senin kalp atışın olduğumda, seni herkesten, her şeyden çok sevdiğimi anladım, bir ömür seni sevmek istedim. Son nefesimde kalbimden gelen gözyaşının son durağının senin gözün olmasını istedim. Ve son aldığım nefeste sana son kez
‘SENİ SEVİYORUM’ demek istedim.
güzel paylaşım teşekkürler