Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (20.12.2011, 10:35) düzenleme sebepleri: FCP yenilendi...
İlk Photo Shop çalışmam,Bir söz verdim,Photo shopla dönerim diye,Bu sözüm Sayın Türkece ye verildi ve tema adımda Kendisine ithafendir..Eğeride olsa büğrüde olsa ilk acemilik temamdır.Bir çok kusurum vardır.Elimden gelenin en güzelini yapmaya çalıştım.beğenen beğenmeyen herkese çokkkk tşk ederim şimdiden.Saygı ve sevgilerimle

Oy ben nasıl yazmayayım şimdi bu güzelliğe?
Ellerine yüreğine sağlık güzel insan.İlkte olsa böyle güzel bir çalışma geleceğini biliyordum.
Sözünün eri olmak er işi değil yürek işidir onu unutmamakta zekanın yanında vefa işidir.
Beni çok mutlu ettin ve bilmelisin ki kendim yapmışım gibi gururlandım
Güzel jeste teşekkürlerimle, her şey gönlünce olsun inşallah,
Gönülden sana sevgi ve saygılarla, gönlünce kal![]()
asim fırtınam bu ilk temansa ben senin ellerinden öperiim canım hiç acemice görünmüyor gayet basarılı bir çalısma
eline emegine saglık bitanem tebrik ederim seni
çok çok tesekürler ellerin dert görmesin