Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
metronet kullanıyorum yardımcı olurmusunuz ?
arkadaslar ben radyoyu falan kurdum hersey tamam hatta bırkac arkadasım girdi falan portu acmam gerektıgı söyluyorlar.
bende metronet kullanıyorum ve bu kullandıgım ınternet prize takılıp kullanılan bir sstem. pekı bunun için benım ne yapmam gerekıyor ??
www.radyosfer.blogspot.com
www.forumistatistik.com
internete baglanmak icin kullandiginiz modemin ismi bu mu ?
tam bilgileri verin lutfen, modemi bir daha kontrol edin
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
internete baglanmak icin kullandiginiz modemin ismi bu mu ?
tam bilgileri verin lutfen, modemi bir daha kontrol edin
benim modeli bu evet metronet internet baglantım. dediğim gibi sistem olarak sadece prize takılı bir aygıt tek kablo vasıtasyla baglantı yapılıyor.
www.forumistatistik.com
tesekkür ederim çok sagolun yardım için. peki port acma istegini bildirirken nasıl ve neye göre port actıracagım ??
www.forumistatistik.com
port numarasi 40123 UDP actiracaksiniz
metronet modemlerin portlari sadece müsteri temsilciliklerinden aciliyor
CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR
Sayın Hami P,
Belirtmiş olduğunuz port bilgisi sistem tarafında kullanıldığı için yönlendirme yapılamamaktadır .Sabit ip hizmeti alarak tüm portlarınızı aktif durumda kullanabilirsiniz. Sabit ip hizmetimiz aylık faturalarınıza 3 TL olarak yansımaktadır.
Diye mail attılar bana o sırada radyom acıktı acaba o yüzden mi?
www.forumistatistik.com
metroneti aradım bana sadece isterseniz IP adresinizi sabitleyelim dediler. işlemleri yaptıktan sonra radyomda görülen mapping info görüntüsü bu şeklde olmusmu peki şimdi port işi ?
www.forumistatistik.com
evet olmu$ tebrikler
arkadaslar sayenizde gercekten tesekkr ederim
artık radyoya girip bir tavsiye bırakırsnz sevinirim
www.forumistatistik.com