Kerimcan ilk günden beri takibindeyim,yorum yazamadığım zamanlar bile temalarına muhakkak baktım,Ve inanlımaz bir gelişme gösterdin,Öncelikle seni kutlarım,azmin ve emeklerin için.
Çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık.çokkkkkk tşkkkk ederimm...
Kerimcan ikiyüzlülük yapmayı sevmıyorum bu teman hiç olmamıs be güzel arkadasım
yalandan aaa çok güzel desem kişiligimden ödün vermiş olucam gercek olan bu tema digerleri gibi çok güzel olmamıs ama butonları çok ustaca yapılmıs sadece resim hiç olmamıs .. Kusuruma bakma kerim can bizim işimiz yapılan temalardakı hata ve kusurları görüp dürüstce sölemek ve tema yapan arkadaslarımızı daha güzel temalar yapmaları ıcın yol göstermek ve eksık kusurları yazmak lütfen bana kırılma olurmu Güzel İnsan Kerim can.. Saygılarrrımla
paylasımın için sana tesekür ederim arkadasım insallah bundan sonrakı temanı daha güzel çalısırsın .. Basarılar dilerim Kolay Glesin
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Kerim Can bende leydime katılıyorum digerlerinin yanında bu olmamıs resmi fazla büyütmüssün sanırım bayılmıs yani kullandıgın resim bozmus calısmanı güzel ilerliyordun sanırım bu gözünden kacmıs daha da güzellerini yapacagını cok iyi biliyorum basarılar arkadasım paylasan yüregine saglık