Giriş yapmadınız.

1

Wednesday, 4.04.2012, 19:21

flatcast radyo tema // Gurbet Kuslari // Türkleydi //

[flash]http://s1.directupload.net/images/120404/xox2rht9.swf [/flash]

Güzel ÜLKEMIN Güzel insanları sizler şartlar geregi ordasınız bizlerde hasretınızle burda özlem nehirlerinde yasıyoruz

Sizi çok Seviyoruz ÜLKEMIN GURBET KUSLARI Canda bas Tacimizsiniz

Gurbetcilerimiz sizler sevdiklerinizi özlerken sanmayınki bizlerde sizleri özlemiyoruz. Aynı hasret ve özlemle yaniyor duygularımız

Türkleydi belirtilen dosyaları ekledi:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

midestino34

Profesyonel

• "midestino34" bir kadın

• 1456645
  • Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 4.04.2012, 20:27

ALLAH gurbette vatan özlemi cekenlerin yardımcısı olsun emeginize saglık abla paylasımınız için tskr
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]

3

Wednesday, 4.04.2012, 21:11

Amin abacım insallah canım çok Tesekür ederim Midestino yüregine saglık
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

EngongeM

Moderatör

• "EngongeM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 4.04.2012, 21:13

Emeklerine Saglık Ablam
Cok Hoş Olmuş Paylaşım için Teşekkürler..;)
€nGonG€
Çok Sevildiğimiz İçinmi Beğeniliyoruz !!
Yoksa
Çok Beğenildiğimiz İçinmi Seviliyoruz !!
İşte Bunu Bilemiyoruz..!

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 4.04.2012, 21:32

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir Hanım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

• "gizem06" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 4.04.2012, 21:43

Gurbet acı gelir sözlerime
Dayanamaz oldum sevdiklerimin hasretine
of off leydim tema calışmanız gibi bu sözlerde harika cok duygulandım Rabbim hasret ceken kullarını özlemlerine sevdiklerine kavustursun insallah . paylasan yureginize cok tşkler

7

Wednesday, 4.04.2012, 21:47

ellerine saglik nehirim güzel olmus gurbet kusu biri benim uzaklara inat eden

8

Wednesday, 4.04.2012, 23:05

Emeğine sağlık Türkleydi...
Paylaşım için teşekkürler...

€bru

Profesyonel

• "€bru" bir kadın

• 1439355
  • Özel mesaj gönder

9

Thursday, 5.04.2012, 00:25

Türkleydimmmmmmmm süpersinnn:_))ummahhhhhhhhhh
Emeğinize Sağlık,
Paylasım Icin Tesekkurler.
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

10

Thursday, 5.04.2012, 00:27

HARİKASINNNN CANIM BENİM GÜZELİMMM...SÖZ YOK ALKIS VAR :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

11

Thursday, 5.04.2012, 00:30

Arkadaslar bu gün düsündüm birçok sevdigim kıymet verdigim canım dediklerim hep yurtdısında yasıyorlar ama forumdan saygıdeger s.moderatörlerimiz ve moderatör olan canlarım ve REYHANımda dedigi gibi bitaneside Reyhanım kıymetim dediklerim içinde DEGER VERDIGIM GURBET KUSLARIM için bu temayı yaptım belki iyi belki kötü bir çalısma ama içimden geldigi gibi yaptım

Bu temalar ÖNCE FORUMUMUZDAKI Basta ADMINIMIZ AL-PI ve S.MD VE MDERATÖR arkadaslarımıza sonra GURBETDE Güzel ükemizin hasretını ceken VATAN özlemi yasayan Tüm GURBET KUSLARIMIZIN HATRINA BINAEN nacizane yaptım umarım beyenılır umarım yerını bulur bu saygı ve sevgılerımin iletisi olan bu temalarım diyorum. İndirip kullanan TÜM DJ

Arkadaslarımıza Güzel yayınlar Dilerim

12

Thursday, 5.04.2012, 00:40

Engongem Ablasının gülü saglasın güzel yorumun için aslan kardesim benım yüregine saglık canımbenım

Atilla ky < Kadim dostum yüregine saglık çok Tesekür Ediyorum

Gizemim yine kabin günes gibi güzel yrumuna yansımız sagolasın bitanem benım yüregine saglık çok Tesekür ediyorum o güzel yüregine

REYHANIM< aynen dedigin gibi gurbet kusarımızdan biriside sensin be gülyüzüm bacım

KAHKAHAFM< Onurcum Sagolasın güzel kapi arkadasım çk Tesekür ederim

Ebrucum canımsın gülüm gönlün kadar güzel olsun hayatın canım çk tesekür ediyorum o güzel yüregine

€fsunum Saglasın nuryüzlüm canımbenim çok Tesekür Ederim Sagolasın kıymetim

• "sahra-cantanem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Thursday, 5.04.2012, 01:07

Ellerine sağlık Leydim sade ve cok güzel olmuş çalışmalarınız..Gurbet hasreti cekenlerin sevdiklerine kavuşması dileğiyle.. paylaşım adına çok tşkrler.. :thumbup:
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.

14

Thursday, 5.04.2012, 10:06

Arkadaslar bu gün düsündüm birçok sevdigim kıymet verdigim canım dediklerim hep yurtdısında yasıyorlar ama forumdan saygıdeger s.moderatörlerimiz ve moderatör olan canlarım ve REYHANımda dedigi gibi bitaneside Reyhanım kıymetim dediklerim içinde DEGER VERDIGIM GURBET KUSLARIM için bu temayı yaptım belki iyi belki kötü bir çalısma ama içimden geldigi gibi yaptım

Bu temalar ÖNCE FORUMUMUZDAKI Basta ADMINIMIZ AL-PI ve S.MD VE MDERATÖR arkadaslarımıza sonra GURBETDE Güzel ükemizin hasretını ceken VATAN özlemi yasayan Tüm GURBET KUSLARIMIZIN HATRINA BINAEN nacizane yaptım umarım beyenılır umarım yerını bulur bu saygı ve sevgılerımin iletisi olan bu temalarım diyorum. İndirip kullanan TÜM DJ

Arkadaslarımıza Güzel yayınlar Dilerim

ne güzel bir düşünce bu TÜRKLEYDİ abla...
o temiz yüreğine gönlüne sağlık...
"İnsanları tanımak denizleri bardak bardak boşaltmaktan daha zordur..."

15

Thursday, 5.04.2012, 10:37

güzel ve duygulu bir çalışma olmuş emeğine sağlık bütün vatan hasreti çeken dostlara selam olsun paylaşım için tşkkk
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR

16

Thursday, 5.04.2012, 14:38

ellerine saglik adasim, severek bakdim ve sarkiyida dinledim cok hos olmus , yüregine saglik..

17

Thursday, 5.04.2012, 15:21

Sahra-Cantanem--Allahımın sevgili kulu canımbenim

Cenk im canım kardesim benim

Fuatist 66-Canım kardesim

Karakedi75 Nehirim

Güzel duygu ve düsüncelerınızı yorumlarınıza ilave ederek sergilediginiz sıcacık insanlıgınıza ve güzel kalplerinize sonsuz Tesekür Ediyorum Arkadaslar çok Sagolun

Aynı düsünce ve duygularda bulustugumuz için şahsen çok mutlu oldum Iyiki VARSINIZ ve hala kalplerimizde duygularımız ve insanlıgımızla YASIYORUZ

Sizler hep WAROLUN ki ÖRNEK OLALIM Tekrar çok Tesekür Ediyorum

18

Thursday, 5.04.2012, 16:47

Emegine o güzel yüregine saglıkk Leydimmmm
anlamli bi çalısmaya imza atmıssınnn
paylaşan yüregine teşekkürlerrr canımmm
tüm gurbet kuşları inşlh uçarak ait oldukları vatanına dönerlerr..

19

Thursday, 5.04.2012, 17:52

çok tesekür ederim Asi-Meneksem insallah canım hiç kimse sevdiklerinden uzaklarda yasamak zorunda kalmasın. Herkes kavussun ve mutlu olsun insallah özlediklerine :)

Yüregine saglık tekrar Tesekür Ederim Asi-meneksem sagolasın canımmm

20

Thursday, 5.04.2012, 17:52

Sade ama bir okadar etkili bir calisma cok Sevdim ben :thumbup: :thumbup:
Nehircigim kocaman TESEKKÜR ediyorum sana canim o güzel emkeklerine saglik... :rolleyes: