harika bir calisma daha tskler nehir,yanliz misafirler yazisini yine goremedim sanki unutlmus gibi geldi,,,,,,paylasan yuregine saglik.
Kenan arkadas , öncelikle ben hic bir temama misafir bölümü yazmiyorum, hosuma gitmiyor zevk meselesi acikcasi, herkez diledigi gibi yapar bana göre herkeze saygim var, cünkü yillardir tema istekleri yapildi bana ve inan
herzaman misafir yazisini istemediler, be yukaridaki bölüme ister dj ismi ister ne yazarsaniz yazin, bu konuda herkez özgür, cünkü ben gördüm ve anladimki zevkler herkezde farkli ve herkez kendisi karar versin,
ve ille bir kural yokki temanin nasil olacagina, bunlar zamanla kendisi olusmus, benim tarzim bu ...... TARZIM FARKIM!!!!! Temalarimi takip etmis olsaydin bilirdin
TurkEce/GnL fikrin degisdigi icin sevindim... ben sana bir itiraf edeyim bende süslemeleri aslinda sevmiyorum bana kalsa cok sade radyoya gelenler temaya degilde daha cok müzige yazilara konsentre olsun diye ve gözünü
almasin diye, ama ama güller bir baska oluyor farkindaysan herhangi güller degil renginle cok oynuyorum canli ve parlak güller oluyor, bayanlar cok seviyor bende paylasiyorum ..
tskler yorumlar icin