Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "eren_cheko"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 3.06.2012, 00:53

index hatali lütfen yardimm:((

bu siteden halil isminde arkadasin yaptıgı indexi cok begendim ama siteye olmadı sıd kısmını bulamadık bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim. şimdiden cok tesk ederimm

YoRqUn

Profesyonel

• "YoRqUn" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 3.06.2012, 01:37

Hangi İndexi Beğendiğinizi Tam Olarak Belirseydiniz Keşke Daha Fazla Yardımcı Olabilirdik Belkide

Eğer İndirdiğiniz Dosya Metin Belgesi Halinde Değilde HTML Dosyası Halinde İse
İndexdeki Sid Kısmını Bulmanın En Kolay Yolu İndexi Masa Üstünde Metin Belgesi Olarak Açıp Kısayol CTRL+F Tuşlarına Basıp
iframe (IFRAME) Veya sid Yazıp Aratmak Olacaktır Yüksek İhtimal Sid Numarasını Bulacaksınızdır

Eğer Yapamayacak Olursanız Yada Sid Numarasını Bulamazsanız Eğer Hatırlayabiliyorsanız İndex'in İsmini Yazarsanız Yardımcı Olmaya Çalışırız Kolay Gelsin
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 3.06.2012, 18:10

[WEB] Rengareng Index
indirdiğim link bu. sanırım içinde iframe kodu yok. bunu düzenleyip bana verisenizz cok sevinirim

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 3.06.2012, 22:08

eren_cheko,

kodlarin arasinda Iframe kodu var ama eksik kalmis:

Kaynak kod

1
<iframe name="iFrame1" width="742" height="607" src="<IFRAME height="552" width="729" frameborder="0" scrolling="no"" scrolling="yes" frameborder="1"></iframe>

bunun yerine, sizin radyonuza ait Iframe kodunu yerlestirmelisiniz, misal (xxx yerine kendi SID numaraniz olmali):

Kaynak kod

1
<IFRAME height="600" width="800" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=xxxx" scrolling="no" frameborder="0"></IFRAME> 

Yanliz index'teki cerceve üstteki Iframe kodunda belirtilen boyutlara göze cizilmis, sizin radyonuzun boyutlari 800x600 ise, yada daha farkli ise, görüntü güzel olmaz.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 4.06.2012, 13:46

radyonun boyutunu bilmiyorum. diyelim ki beim radyo 800x600 bu indexi o boyuta göre yapamaz mısınızz.

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Monday, 4.06.2012, 21:06

Dilerseniz ilk verdigim kodu silin, yerine alttaki koda kendi SID'inizi ekleyin ve kullanin.
Fakat 800 x 600 boyutlarinizdaysa radyonuz, görüntü bozulur cünkü o index'teki radyo boyutu (cercevesi) 729 x 552 gibi ayarlanmis.

Üyemiz arkaplan resimlerini farkli boyutlara göre yapmis, 800x600 boyutlarindaki radyolar icin uygun degil, cerceveden tasacaktir radyonuz.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha: