Giriş yapmadınız.

1

Friday, 8.06.2012, 10:07

flatcast radyo tema // Ruya Gibi Gonlum 3 Fcp TEK dosyada// Türkleydi //

[flash]http://s7.directupload.net/images/120608/m6lkz99e.swf [/flash]

Türkleydi belirtilen dosyaları ekledi:
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

2

Friday, 8.06.2012, 11:36

Emeginize saglık paylaşım için tşkler..

3

Friday, 8.06.2012, 13:06

Nehircigim sende Rüya gibisin :rolleyes:
Cidden her defasinda farkli degisik calismalrini sunmaktasin bizlere,
bu calismani da cok begenerek izliyorum suan..
Renkleriyle arti göze alisik olmayan Resim seciminde Süper :thumbup:

Sarkida FIKIR FIKIR :) Süpsüpersin canim... :thumbup:

hâzanca.

Orta Düzey

• "hâzanca." bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 8.06.2012, 13:08

Emeğine sağlık türkleydi çok güzel bir çalışma ...
http://www.vuslatfm.flatcastvadisi.com/

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 8.06.2012, 14:27

Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

06sonsuzz

Orta Düzey

• "06sonsuzz" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Friday, 8.06.2012, 14:52

cok güzel bir paylasim olmus emeginize ellerinize saglik tskler

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 8.06.2012, 15:36

oooooooooooooo :) vallaaa rüya gibi
NEHİRİMM .......inan harikaaaaa görünüyorrrr
emeklerine sonsuzzzz tsklerimleee SÜPERSİNNNNN SEN :love: :thumbup: :thumbup: :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

muhibb_40

Profesyonel

• "muhibb_40" bir erkek

• Özel mesaj gönder

8

Friday, 8.06.2012, 16:40

Ellerinize ve gönlünüze sağlık çok güzel tema ve flaş çalışmalarınız sizi örnek alıyorum ama pek bizde fazla kabiliyet yok galiba )))
Bir aşk bulsam, yağmurunda ıslansam Bir dost bulsam, irfanında beslensem
Yalnızlığım bitermola ki?

..su_damlasi..

Orta Düzey

• "..su_damlasi.." bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 8.06.2012, 17:16

çok güzel çalışma olmus emeklerinize saglık tesekkürler

10

Friday, 8.06.2012, 17:32

pismicrop Güzel yorumun için Tesekürler sagolasın yüregine saglık

Meliscanan Melisim Hepimize CANNN Olan olumsuzlukları güzel sözleriyle yapıcı yorumlarıyla tesvik eden kimseyı ayırt etmeden yorumlarıyla bize büyük moral veren ÖRNEK alınması gereken MODERATÖRÜMÜZSÜN bana gücenen gücensin HERKESE YETENSIN işte MELISCANAN bu SENSIN ,Bizlerin gözünde bu yüzden CANIMIZSIN

Seni çok seviyoruuuuuuuuuzzzzzz güzel kalpli Modum benim :) kalbinden öpüyorum seni FORUMDAKI hepimiz ADINA Cankuşumuz
Meliscanan <<<

Tema çalısmamı beyendigine çok sevindim canım candanım benım yüregine saglık UMUTLARI kalplerde yeserten allahımın güzel kulu CANIMMMMM..

hâzanca. Hazanım yüregıne saglık gülüm çok tesekür ederim o güzel yüregine sagolasın

CANKIZ*. << Yorumuna Tesekürler

06sonsuzz <<< Beyendigine sevindim sagolasın o güzel kalbinin yansıması bu güzellık çok Tesekür ederim

€fsunn <<< Aaaahhh anamın kızı bu gün o temayla resmen hasta ettin beni gızım ya :) dayanamadım indirdim wallahı ister inan ister inanma son çalısmalarından sonra :) kendimi çok sönük hissettim :Ç.hastayim: :1gözkirp: wallahi çok harıka olmustu gız sana yorum yazarken klawye bile costu ha bire yazıyor aaa baktım destan olmus yıne yazdıgım yorum :D

eyvah dedım :) benden baska bu sekıl destan yazan yoktur herhalde site admınımiz bana sonunda bu kadar uzun yorum yazıyorum diye ceza kesermi bilmem artıkın :D ah alpi görme artık bencezi idare et aman diyim ceza kesssme bana :D bak ya yıne aynı oldu :Ç.hastayim: :) :D :çakçak:

muhibb_40<<<<Ooooyyyyy kurban olurum ben sana canım kardesim ya ESTAFURULLAH Muhibb kabiliyet yok ne demek aahhh sen beni gecen yıl görecektin yıkılırdın gülmekten wallahi öyle temalar yapmısımki simdi arada bi bakıyorumda yahu bunları sahi ben mi yapmısım diyorum :D istersen sitede temaları bir dolaş bak :) ben warya ben sen neki buldugum resimlere üst e GIRIS RENK KALIN VS yazıp altınada türkleydi yazıyor eklıyordum hemen al sana tema :D sonra sonra usta temacılara baka baka inceleye inceleye eksıklerımı gördüm yamuk yılık derken bu kadar düzeltebıldım daha da bu konuda çooook fırın ekmek yemem lazım wallahı bana göre muhibb_40 << sen benden çok cabuk ilerliyorsun bu konuda tebrık ederim senı güzel kardesim benım

sana yada diger üyelerımıze örnek olabılıyorsam yada olabılıyorsak ne mutlu diyorum benı yorumundakı sözlerin çok onore ediyor allah razı olsun senden güzel insan
muhibb_40

AYRI AYRI HEPINIZE GÜZEL YORUMLARINIZ IÇIN GÖNUL DOLUSU

Sudamlası beyendigine sevindim yüregine saglık canım çok Tesekür ederim
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (8.06.2012, 17:45)

• "€fsunn" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 8.06.2012, 19:00

NEHİRİMMMM TEK SÖZ EDECEMMMM......SEN BİZİM YILDIZIMIZINNNNNNNNNN SENİ SEVİYOMMMM :thumbsup: :thumbsup: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis: :1alkis:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Friday, 8.06.2012, 21:38

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hanım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

13

Friday, 8.06.2012, 21:42

€fsuuuunn :) wallahi ben sizden zenginim :1gözkirp: niye biliyonmu sizin bitanecik yıldıısınısss var benim 2 tanecik yıldızım var biliyon demi :) CANSINN CANIM SAGOLASIN GÜLÜM BENIM

14

Friday, 8.06.2012, 22:02

Çok Tesekür Ederim atilla ky bey sagolasın kadim dostum yüregine saglık

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Friday, 8.06.2012, 22:11

Romantik ve bahceli bir suite oda, tatili animsatti bu tema bende :hayret:
Emegine saglik abla, farkli stiller ve düzenlemeler görüyorum :thumbup:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

16

Friday, 8.06.2012, 23:45

Nehircigim .... :love:
sana birsey diyeyimmi...
senin bu güzel yorumlarini okuyan Tema yapmayan arkadaslarimizin dahi Tema yapasi gelir...
Arkadaslarimiza yorum yazarken klavyeni konusturuyorsun demiyorum...asla öyle degil...
o güzel kalbinden yüreginden ne geciyorsa adeta klaveye döküyorsun...

ve bu ince hassas sevgi dolu döküslerin ile Herkesin KALBINI kazaniyorsun...ve bir okadarda seviliyorsun...
Nasilsa herkes siir yazamaz, iste senin yorumlarinda böyle...
Benim icin SEN burda olmazsa OLMAZLARINDANSIN...

Iyki burdasin iyiki bizimle ALLATURKAAMIZDASIN... :rolleyes:

bycagaTay

Orta Düzey

• "bycagaTay" bir erkek

• 1296375
  • Özel mesaj gönder

17

Saturday, 9.06.2012, 00:26

Türkleydi offffffffffffff diyorum süper olmuş emeklerine saglık bende arkadaşlarıma katılıyorum gercekten harika tebrikler....
тαĸdιr edιlιyorѕαɴ değιl;тαĸlιт edιlιyorѕαɴ вαşαrмıѕѕıɴ deмeĸтιr..

DALGIC

Bilge

• "DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

18

Saturday, 9.06.2012, 00:28

tskler

EL EMEĞİNİZE NURUNUZA SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :1alkis:

• "••bitanesi••" bir kadın

• 1159583
  • Özel mesaj gönder

19

Saturday, 9.06.2012, 00:32

Emeğinize yüreğinize sağlık Nehir paylaşım için tşklr...
Düş önüme yanlızlığım yolumuz uzun...

20

Saturday, 9.06.2012, 01:33

Oooyyy meralim özlettin kendini be ablacım gönlümden cezalısın :) gülüm

SEN S.Modumuz olarak bu FORUMDA Gönlümüzde adil düzeni ve mütevazi kişiliginle ve kimseyi ayrım yapmadan yetiştigin kadar yorumlarını yazan güzel temelleri atan kıymetimsin Meralim 1 de çok taktir ettigim ve gercekten cok sevdıgım Meliscanan Modumuz bende çok ayrı degeriniz sagolun varlıgınızla Moral ve huzur veriyorsunuz burdaki hepimize :) güzel yorumun ve beyenin için sagolasın S.Modum Meralim... :)

Modum << Meliscananımmmm gülüm biz Allaturka olarak büyük ve çok kalabalık bir siteyiz VE olması gereken , sergılenmesi gereken unutulmus insani

güzelliklerimi Ziii yaptıgımız ugraslarımız olan temallarımızla burda oluyor ve birbirimize olan sevgi saygımızla samimi içten sohbet yada davranıslarımızla ve güzelliklerle örnek oluyoruz iletişim sorunu olan etrafımızdaki arkadaslarımıza beklentiisiz ve karsılıksız saygı ve güzelliklerimizi paylasıyoruz burda keşke bütün arkadaslarımız aynı duyarlı davranısları sergıleyebılse, ama kalabalık oldugumuz için her birimiz farklı karakterlerde yiz sana bana güzel ve olası gelen baskasına afedersın yalakalık olarak kiii keelll alaka :) degerlendırılıyor .. :) Çünkü bu duyguları tanımıyorlar bir çok insan o yuzden kalan saglar bizimdir misali :) canım demekten senı seviyorum demekten kimseye zarar gelmiyor, işte hersey ortada degilmi can yarım..son yazdıgın sözlerle duygulandırdın beni be melisim sagolasın allah senden razı olsun rabbım benıde mahcup etmesin bu sevgi selıne insallah

Aaaahhh BY CAGATAY resmen hayranım senın temalarına be üstaddd sana seve seve üstad diyorum bak işte bende bukadar güzel kıymetın var

heleki üstadım beyendiyse temamı ne mutlu bana diyorum o güzel yüregine çok tesekür ederim Güzel insan Sagolasın :)

DALGIC << Güzel arkadasım senınde göznuruna ve yüregıne saglık çok Tesekür ederim sagolasın.

Bitanesi <<< yüreginize saglık yorumunuz için Tesekür ederim, Güzel çalısmalarınızı takip ediyorum sizinde ellerinize saglık diyorum.