kalbinden öpüyorum seni FORUMDAKI hepimiz ADINA Cankuşumuz Meliscanan <<<
dayanamadım indirdim wallahı ister inan ister inanma son çalısmalarından sonra
kendimi çok sönük hissettim
wallahi çok harıka olmustu gız sana yorum yazarken klawye bile costu ha bire yazıyor aaa baktım destan olmus yıne yazdıgım yorum
benden baska bu sekıl destan yazan yoktur herhalde site admınımiz bana sonunda bu kadar uzun yorum yazıyorum diye ceza kesermi bilmem artıkın
ah alpi görme artık bencezi idare et aman diyim ceza kesssme bana
bak ya yıne aynı oldu
istersen sitede temaları bir dolaş bak
ben warya ben sen neki buldugum resimlere üst e GIRIS RENK KALIN VS yazıp altınada türkleydi yazıyor eklıyordum hemen al sana tema
sonra sonra usta temacılara baka baka inceleye inceleye eksıklerımı gördüm yamuk yılık derken bu kadar düzeltebıldım daha da bu konuda çooook fırın ekmek yemem lazım wallahı bana göre muhibb_40 << sen benden çok cabuk ilerliyorsun bu konuda tebrık ederim senı güzel kardesim benım
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Türkleydi" (8.06.2012, 17:45)
wallahi ben sizden zenginim
niye biliyonmu sizin bitanecik yıldıısınısss var benim 2 tanecik yıldızım var biliyon demi
CANSINN CANIM SAGOLASIN GÜLÜM BENIM
gülüm
güzel yorumun ve beyenin için sagolasın S.Modum Meralim...
degerlendırılıyor ..
Çünkü bu duyguları tanımıyorlar bir çok insan o yuzden kalan saglar bizimdir misali
canım demekten senı seviyorum demekten kimseye zarar gelmiyor, işte hersey ortada degilmi can yarım..son yazdıgın sözlerle duygulandırdın beni be melisim sagolasın allah senden razı olsun rabbım benıde mahcup etmesin bu sevgi selıne insallah