Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

1

Monday, 11.06.2012, 11:07

Müdür Yardımcısı Karne Kurbanı Oldu...

Adana'da açık lisede okuyan öğrenci devamsızlıktan sınıfta kalınca, tartıştığı müdür yardımcısını bıçakladı.

Adana'da açık lise 3. sınıf öğrencisi bir kişi devamsızlıktan sınıfta kalınca, tartıştığı müdür yardımcısını okulda bıçakladı. Yakalanan öğrenci "hak ettiği için bıçakladım" dedi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, açık lise 3. sınıf öğrencisi Ş.D. (17), öğleden sonra Çukurova Elektrik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ne giderek derse girdi. Bu arada Ş.D. devamsızlıktan sınıfta kaldığını öğrendi. Bu duruma sinirlenen Ş.D., Müdür Yardımcısı Osman Gürbüz'ün yanına giderek, "Hocam ben devamsızlıktan kalmışım, nasıl kalırım ben" diyerek müdür yardımcısına bağırdı.

Bunun üzerine öğrenci ile müdür yardımcısı arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken araya giren öğretmenler kavganın büyümesini önledi. Öğrenci okulun bahçesine çıkarak beklemeye başladı. Müdür yardımcısı da işi bitince okuldan ayrılmak üzere bahçeye çıktığı sırada öğrenci yanına gelerek üzerinde bulundurduğu bıçakla öğretmeni kolundan ve kalçasından bıçaklayarak kaçtı.

Müdür yardımcısı Dr. Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Müdür yardımcısının hayati tehlikesi olmadığı müdahalenin ardından taburcu olduğu öğrenildi. Bu arada polis de kaçak öğrenciyi kısa sürede bıçakla birlikte yakaladı. Fatih Polis Merkezi'ne getirilen öğrenci yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Öğrenci teslim edilirken basın mensuplarının müdür yardımcısını neden bıçakladın sorusuna "Hak ettiği için bıçakladım" demesi dikkat çekti. Öğrenci sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

• "DeRiNLiK SaRHoŞu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 11.06.2012, 11:09

Suçlu çocukmu ??
bence degil.. eğitim şart diyoruz.. Eğitim ilk önce evde başlar..

3

Monday, 11.06.2012, 11:31

Suçlu çocukmu ??
bence degil.. eğitim şart diyoruz.. Eğitim ilk önce evde başlar..

Keisnlikle katiliyorum, anne ve babada ve verdigi egitimde biter olay. Nereye gidiyor genclik Allah islah etsin.
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 11.06.2012, 12:19

Kızım 0.40 puanla teşekkürü kaçırdı.Sebebine gelince üç ay boyunca uğraştığı ve kitapçıya 25 lira ödeyerek ciltlettirdiği dönem ödevine öğretmenin (Bütün iyi niyetimizle) unutarak not vermemesi ve not ortalamasına yansımaması...Şimdi çok mu önemli teşekkür takdir hayır değil ama bu çocukların gelecekleri bu notlara bağlı.Sadece üniversite olayı değil anadolu teknikte okuyan kızımın önümüzdeki sene bölümünde ayrılacağı branj bu puanlarla belirlenecek.Bu basit bir hata belki basit bir boşverdimcilik basit bir duyarsızlık ama bir çocuğun gelecek hayatı için o kadar önemliki..!Bu çocuk erkek olaydı bunu görünce gidip öğretmenine saldıraydı kim suçluydu? Çocuk,ailesi peki düzen? Peki maaşımı alırım işime bakarım düşüncesinde olan bazı eğitimciler? Bu olaya gelelim neden uyarılmadı bu çocuk ve ailesi? Bakın çocuk o anda öğreniyor devamsızlıktan sınıfta kaldığını ve nasıl kalırım diyor...Demek bilmiyor,demekki devamsızlıkla ilgili hiç bir uyarı yapılmamış.Bu çocuk açık lisede okuyor belkide çalışıyor.Çalışırken ailesine iki kuruş ekmek parası götürmek isterken bir yandanda eğitim alma çabasında peki bunu eğitimciler bilmiyormu? Acaba o çocuk hangi zorluklarla bu okulu okuyor biliyorlarmı hiç sanmıyorum bilseler bu çocuğu sınıfta bırakmamak için ellerinden geleni yaparlardı biri değilsede diğeri çünkü şükür olsunki çokta babacan,anaç yürekli eğitimcilerimiz var...Bir suç varsa gençler hariç bence hepimiz suçluyuz.Ailesinden,eğitimcisine,komşusuna,çevresine yönetenine kadar herkes suçlu çünki BİZ BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKAMIYORUZ ÇIRPINSALARDA BAŞIMIZI ÇEVİRİP EĞİTEMİYORUZ,üzgünüm :(

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 11.06.2012, 12:30

Kusura bakmasinda kimse, yakalandiginda 'Hakettigi icin bicakladim' diyen bir 'cocuk' düsünemiyorum bile, aklim almiyor.
Egitim bir yere kadar - insanda vicdan diye birsey var ki anlasilan bu insancikta o yok. Insallah alacagi ceza'dan dolayi hic olmazsa bir sucluluk duygusu yasar ve pisman olur :thumbdown:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha: