Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "cilaliibo" bir erkek
  • Konuyu başlatan "cilaliibo"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 21.06.2012, 13:02

sitemde hic bi sey görünmüyor

selam arkadaşlar iyi forumlar..ben index yaptım ilk defa ve siteye yerleştirdim..ama adresten girdiğimde hiç bişey görünmüyo herşeyin üzerinde x işareti var.yardımcı olursanız sevinirim..kolay gele. :1alkis:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "))ONUR((" (21.06.2012, 14:01)

• "))ONUR((" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 21.06.2012, 13:59

Eklediginiz index ftp veritabanli sitelere göre uyumlu olabilir. ftp veritabanli index'i tr.gg gibi blog tarzi sitelere yüklediginizde X isareti cikar. blog tarzi indexleri kullanmalisiniz.

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

• "cilaliibo" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 21.06.2012, 15:07

index açmama sorunu

selam onur kardeşim...iyi forumlar öncelikle kolay gele...indexi tr.gg de açması için nasıl yapmam gerekiyor kaydederken falan...web page maker ile yaptım index i..

• "))ONUR((" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 21.06.2012, 16:16

Resimleri upload sitesinden upload edip indexin icinden de resimlerin isimlerini bulup upload linki ile degistirmeniz gerekmektedir.

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

• "cilaliibo" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 21.06.2012, 19:16

selam

Onur kardeşim çok tşkr ederim allah razı olsun senden..nihayet yaptım.:))