Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
CANIMSIN YAVUZ GÖRDÜGÜN GÖZ VE DUYGU KALBINDEKI KAYNAYAN YAVUZUN GÖNÜL AYNASI BE ABLACIM SENI SEVIYORUM ABLASININ BITANESI ÇOK TESEKÜR EDIYORUM SEVGILERIMLE GÜZEL INSAN SAYGILAR GÖNLÜMDEN GÖNLÜNE NAKŞETSIN INSALLAH
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
STORM <<< Nasılki aynaya baktıgımzda kendi yüzümüzü görüyorsak!!! inanki iletisimde oldugumuz etrafımızdaki herkesi de o aynadaki yüzümüz gibi gönül güzelligiyle görüyoruz sizinde bu ışıltılı kalbinizin aynası ,temada gördügünüz sizin kalp güzelliginiz O güzel yüregine sonsuz tesekürler güzel insan STORM
Yorumun için gönül dolusu Tesekürlerimi o gönül gözü olan temiz güzel kalbine yolluyorum sevgilerimle
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene
Sahra Cantanem gercekten cansın be gülüm sen bu hız degil cantanem sadece uzun zamandır evde oldugum için elimin altında shop aklıma geldigi gibi bişeyler yapmaya calısıyorum can sıkıntısından işte beyeniyor olmana çok memnun oluyorum kendi adıma canım allah razı olsun güzel yorumlarını eksık etme olurmu cantanem cünkü insan moral buluyor ve mutlu oluyor güzel yorumları ve önerılerı okudukca
Yüregıne saglık çok Tesekür ederim cantanemmmm
Canııımmmmm Meliscananımm Efsunumm kıymetiiimmmmm size hangi sıfatı yazsam gönlümdeki coskuyu tarıf edemem inanın suan belkide bu gün bir duygu yogunlugu yasıyorum nedenını bende bilmiyorum
Bana yakıstırdıgınız bu muhesem şiir okudum ve şuan kapadım odamın kapısı nı oglum görmesin diye çocuk gibi aglıyorum öyle duygulandım öyle gönlüm costuki hıckırıklarım yanaklarımı ıslatan göz yasımı dindirmiyor bir türlü Bu gün neden bu kadar duygusallastım bilmiyorum ama Melisimmmm ve Efsunum özledigim öz kardeslerim sizlersiniz ve ben bu hasreti bu özlemi burdan da olsa avutmaya calısıyorum sevginizle ve CANDAN INSANLIGINIZLA
Size bişi diyimde azcık güldürim şimdi aklıma geldi FORUMDA Sanki Altın kızlar olduk cıktık ve bizi okuyan güzel arkadaslarımızda aynı samimiyetı sergılıyorlar ve çok içten yazıyorlar gönüllerınden gecen duygulaırnı ben bunu da farkettim son günlerde
buda Sitemiz Allaturka ya sergiledigimiz güzel temalarımızla çok muhtesem yansıyor ve mutluyum bu yüzden de Evet ALTIN KIZLAR candan dostlukları her zaman buyur eder bas tacı yapar YETERKI GÖNÜLLERIMIZ BIR OLSUN Güzellıklerı bız DOGURUYORUZ zaten huzurla candan dostluklarımızla
Melisim Efsunummm CANIMIN MELEKLERI Anneme selam söyleyin ellerinden öpüyorum onun Melisim Efsunummm SIZE YAZACAK BIRSEY BULAMIYORUM ZATEN HISLERIMIZ ANLATIYOR HERSEYI VARLIGINIZLA ÇOK MUTLUYUM VE GURUR DUYUYORUM EFSUNUMLA DA MELISIMLEDE 29 HARF ZATEN YETERSIZ KALIYOR Misssssss kokulu öpücüklerimi yolluyorum canlarımaaa