Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

1

Friday, 6.07.2012, 17:59

"Eşine Arkadaşını Önerdi" Olay Oldu...

İndependent gazetesi, Üresin'in Türkiye'yi şok ettiğini ve büyük bir öfkeyi ateşlediğini belirterek, "Birçok Türk, toplumdaki laik ve dindar unsurlar arasındaki kültürel gerilimin büyüdüğüne inanıyor ve Sayın Üresin'in açıklamaları, sorunu daha da kötüleştirdi" görüşünü savundu.

İngiliz gazete İndependent, "TV Konuğu Türkiye'yi Şok Etti: Başka Bir Kadın Alması İçin Kocama İzin Verebilirim" başlığıyla yayınladığı haberde, "danışman, köşe yazarı ve ara sıra da talk show konuğu" Sibel Üresin'in, Kuran'da yazdığı için çok eşliliğe inandığını söylemesiyle Türkiye'de büyük bir öfkeyi ateşlediğinin altını çizerek, Üresin'in, "Kocama bekar arkadaşımı gösterdim. Beğeniyorsan alabilirsin dedim. Ama o kabul etmedi. Kabul etseydi de boşanmazdım" ifadelerini yansıttı.

"ÜRESİN, LAİK VE DİNDAR GERİLİMİ DAHA DA KÖTÜLEŞTİRDİ"

Gazete, "Birçok Türk, toplumdaki laik ve dindar unsurlar arasındaki kültürel gerilimin büyüdüğüne inanıyor ve Sayın Üresin'in açıklamaları sorunu daha da kötüleştirdi gibi göründü" yorumunu yaparak Üresin'in, Türkiye'deki erkeklerin yüzde 85'inin eşlerine sadık olmadığını iddialarına yer verdi.

Üresin'in, çok eşliliğin zaten dini nikahla yaygın olduğu görüşlerini aktaran İndependent, "Bazı araştırmalara göre, Türkiye'de toplamda 200 bin kadın yasal olmayan, tanınmayan çok eşli evli. Eğer bir evlilik sadece İslami yasada tanınıyorsa, bir kadından boşanmak isteyen bir adamın sadece üç defa "seni boşuyorum' demesi yeterli" diye yazdı.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 6.07.2012, 20:27

Birinciye tam baksınlarda bu ekonomik düzende ikinciyi alsınlar alabiliyorlarsa :blink: Üresin demek hem maddi çok rahat hemde eşini sevmiyor.Sevmediği içinde kıskanmıyor... Birinciyi evde sadece karın tokluğuna ucuzundan bayramdan bayrama üstbaşla tutan erkek ikiciye yelteleniyorsa helede eşinin haberi yoksa zaten dinimizdede yeri yok.Açsınlar iyice okusunlar şartları X(