Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aileler 'Tecavüz Odası' Hazırladı...

18 yaşındaki genç kız, nişanlısından ayrılma kararı alınca iki aile, akılalmaz bir plan yaptı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde 18 yaşındaki Ö.A., 28 yaşındaki nişanlısı T.G.'den ayrılma kararı alınca iki aile kafa kafaya verip akılalmaz bir plan yaptı.
KIZIN ANNE BABASI DA İŞİN İÇİNDE
Nişanlısının ailesi tarafından kilitlendiği odada 3 saat boyunca nişanlısının tecavüz girişimine direnen Ö.A., kaçmayı başarıp jandarmaya sığındı. Korkunç plana onay veren, genç kızın anne ve babasıyla birlikte, 9 kişi tutuklandı.
'Pes' dedirten olay, geçen perşembe günü, T.G.'nin halası H.C.'ye ait evde yaşandı. Ö.A. ve bir otelde çalışan T.G., ailelerinin rızasıyla 4 ay önce nişanlandı. Ancak son 1 aydır çiftin arasına soğukluk girdi. Ayrılmak isteyen Ö.A., kararını, nişanlısı T.G. ile annesi S.A. ve babası S.A.'ya anlattı. Karara karşı çıkan Ö.A.'nın anne ve babası, iddiaya göre kızlarına T.G. ile evlenmesi konusunda baskı yaptı. T.G. de nişanlısının ayrılma isteğini babası N.G.'ye anlatarak yardım istedi. Bunun üzerine bir araya gelen iki ailenin fertleri, çiftin evlenmesi için birlikte hareket etmeye karar verdi.
BÜYÜ BOZDURMAK İÇİN HOCAYA GÖTÜRDÜLER
Aileler, Ö.A.'ya büyü yapılmış olabileceği gerekçesiyle büyünün bozulmasını kararlaştırdı. Bunun üzerine genç kız, büyü bozduğu iddia edilen hocalara götürüldü. Ancak aileler, Ö.A.'yı ayrılma kararından döndüremedi. Bunun üzerine tekrar bir araya gelen iki ailenin fertleri, akılalmaz bir plan yaptı. Planı, Ö.A.'nın anne ve babası da onayladı.
ODAYA KAPATIP İLİŞKİYE ZORLADILAR
Hocaya götürmek bahanesiyle evden alınan Ö.A., T.G.'nin halası H.C.'nin evine götürüldü. Genç kızı evde T.G.'nin babası ile akrabaları karşıladı. İddiaya göre Ö.A.'ya, T.G. ile evlenip evlenmeyeceğini soran aile bireyleri 'Hayır' cevabını alınca genç kızı, evin yatak odasına kilitledi. Daha sonra Ö.A.'nın yanına nişanlısı T.G. girdi. Kapı aile bireyleri tarafından çiftin üzerine kilitlenince genç kız çığlık atarak yardım istedi ancak kimse oralı olmadı.
OĞLAN TARAFI KAPIDA, KIZ TARAFI EVDE BEKLEDİ
T.G., iddiaya göre kendisinden ayrılmak isteyen Ö.A.'nın üzerine saldırarak cinsel ilişkiye zorlamaya başladı. Tecavüz girişimi 3 saat boyunca devam etti. Bu sırada T.G.'nin babası ve akrabaları yatak odasının kapısında, Ö.A.'nın anne ve babası ise kendi evlerinde bekledi. 3 saat sonunda T.G.'nin tüm girişimlerine karşı koyan Ö.A., nişanlısının odadan çıkmasını fırsat bilerek evin penceresinden atladı.
JANDARMAYA SIĞINDI
Kaçmaya başlayan Ö.A., yoldan geçen bir minibüse binerek Fethiye Jandarma Karakol Komutanlığı'na ulaşmayı başardı. Genç kızın, olayın detaylarını anlatıp şikayetçi olması üzerine soruşturma başlatıldı. Kızın ifadesinin ardından soruşturmayı genişleten Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Ö.A.'nın annesi, babası, ayrılmak istediği nişanlısı T.G. ile 6 yakını dün gözaltına alındı.
Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen T.G. 'cinsel istismar ve saldırı' ve 'alıkoyma', babası N.G. (5
, ağabeyi Y.G. (33) ablası S.G. (35), ablasının eşi H.G. (40), halası H.C. (5
, halasının oğlu Ç.C. (34) ile genç kızın annesi S.A. (43) ile babası S.A. (44) 'tecavüze yardım ve yataklık' suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklular Fethiye ve Muğla cezaevlerine gönderildi.
Tuylerim diken diken oldu nasil bir istir bu ! Anne ve babasina guvenemeyecekse insan kime guvenir, yuh diyorum ya ne gunlere kaldik !
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
Şimdi ne olacak? Bütün aile tutuklanmış kızın annesi babasıda dahil.Çok zor bir durum.Asıl mesele bundan sonrasında
Yuhh bee yuhh artıkkk. Ne günlere kaldık Allah'ım başımıza taş yağacak.
Bu nasıl bir insanlık, bu nasıl bir anne-babalıktır.
İnsan, insan olduğundan utanıyor böyle şeyleri okuyunca.
İçimden söylediklerimi yazmıyorum da siz anladınız...