Giriş yapmadınız.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

1

Friday, 21.09.2012, 16:08

Ünlülerden Aykut Kocaman Tepkisi...

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Marsilya ile 2-2 berabere kalmasının faturası teknik direktör Aykut Kocaman'a kesildi.Sarı lacivertlilerin 2-0 öne geçtiği maçta Alex'i oyundan çıkarması ile büyük tepki toplayan Aykut Kocaman, son saniyelerde gelen golün ardından sosyal medyada sert eleştirilerin hedefi oldu.

Ahmet Çakar: FB nın oyun stratejısı dogru ıdı ama fızık guc kotu olunca son on dk hersey kotu gıttı

Burak Özçivit: Cokta sasirmamak gerek ,60 tan sonra el freni cekildi...alistik bunlara...Ancak avrupa maci olusu uzucu...

Ceylan Çapa: Aykut fener'de oldugu sürece hep böyle olacak skorlar..

Alişan: 2 0 ondesin adam golu atmis morallenmis neden cikariyosun!!!!hadi Alexi cikardin bienvenuyu almak neden!!! Ah be hocam yazik oldu yazik!!!

Ebru Polat: Aykut hoca sen bize dostmusun dusmanmisin anlamadim ben..ya neden cikariyorsun 2 tane en onemli adami. Birak git ya artik.

İbrahim Tatlıses: Yine yakın bizi Aykut hoca !!! Alex'e garezin nedir anlamadım ! Alex çıktı 2 tane gol yedik !!!!!

Seren Serengil: Ya hoca ya :)) kocaman bir sifir sana:))

Furkan Kızılay: Yine birr geri cekilme taktigiyle fenerbahce 2-2 bitmistir

Ceyhun Yılmaz: Canın sağolsun Fenerbahçe. Lefter'in takımını alkışlıyoruz.

YoRqUn

Profesyonel

• "YoRqUn" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 21.09.2012, 19:34

Bugün Bir Gazetedeki Başlığı Çok Beğendim Ben ^^

Puan Kaybı Yoktur.! Aykut KOCAMAN Vardır.! (Keşke Dün Akşam Olmaz Olaydın Cezalı Olaydın'da Maçı Evden İzleseydin)
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]