Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yorum yapmak bana çok fazla düşmez ama çok fazlaca sade Nile hnm
görüntü güzel ama dediğim gibi görselikte biraz daha değişiklik olsun lütfen
diğer tema ile bir farkı yok butunlar aynı sadece yer değişti
ve resim farkı var sanırım
Yorum yapmak bana çok fazla düşmez ama çok fazlaca sade Nile hnm
görüntü güzel ama dediğim gibi görselikte biraz daha değişiklik olsun lütfen
diğer tema ile bir farkı yok butunlar aynı sadece yer değişti
ve resim farkı var sanırım
Elinize saglık güzel ve kullanıslı olmus tema çalısmanız
sunumunuz için tesekür ederim
Nile E.Günbey arkadasımızın dedigi gibi eklerseniz tema çalısmalarınızı en dogrusunu yapmıs olursunuz
sizlere yorumlarımızla öneri ve elestirilerimizle yardımcı olmaya çalısıyoruz bu öneri ve yorumlarıızdan alınmayın kırılmayın sakın
sizler bir adım daha atabılmenız içindir yorumlarımız
Elinize saglık güzel ve kullanıslı olmus tema çalısmanız
sunumunuz için tesekür ederim
Nile E.Günbey arkadasımızın dedigi gibi eklerseniz tema çalısmalarınızı en dogrusunu yapmıs olursunuz
sizlere yorumlarımızla öneri ve elestirilerimizle yardımcı olmaya çalısıyoruz bu öneri ve yorumlarıızdan alınmayın kırılmayın sakın
sizler bir adım daha atabılmenız içindir yorumlarımız
bizler gibi acemilerin temalarina bakipta yorum yazmaniz bile büyük incelik cok tskrrr kirilmiyorum aksine seviniyorum yorumlariniza cok cok tskrr
Güzel bir çalışma ancak bence biraz fazla sade, görsellik açısından biraz daha zenginleştirebilirsin diye düşünüyorum ama yinede elinize emeklerinize sağlık, paylaşım adına teşekkürler
Gülümsüyorum... Çünkü gülmek,canımı sıkan şeyi açıklamaktan daha kolay..
Güzel bir çalışma ancak bence biraz fazla sade, görsellik açısından biraz daha zenginleştirebilirsin diye düşünüyorum ama yinede elinize emeklerinize sağlık, paylaşım adına teşekkürler
sanki baska seyler katarsam renklerde problem yasarim diye düsünüyorum acemilik tskr yorumunuza