Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Mikser Sorunu
ARKADAŞLAR SELAM BENİM SORUNUM FORMATTAN SORA HER İŞLEM YAPILDIKTAN SORA YAYIN ALAMIYORUM MİKSER YOK VE YAYIN GÖRÜNTÜSÜ RESİMDEKİ GÖRÜLDÜGÜ ÜZERE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.. TŞKLER ŞİMDİDİEN...
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .
formattan sonra ses kartını güncellemeniz gerekiyor...
büyük ihtalle güncelleme yapınca düzelir..
yinede bu başlığa bi göz atın...aynı sorun ve çözüm önerileri var...
Dj girişi sorunu + beyaz sayfa sorunu
MALSEF OLMADI vin7 ses kartının güncellendiği link hangisi acaba onu vermeniz mümkünmü
vin7 sesdriwerini güncelleme linki mevcutmu eylem hanım yayın filan alamıyoruz nedense..
Ses Kartı Driverinizi Modeline Göre Google'da Arama Yaparak Bulabiliriniz
Modelini Bilmeden Olmaz Malesef Yada Bize Bildirebilirseniz Eğer Sizin İçin Bizde Bakıp Araştırabiliriz
[align=center][color=#666666][b]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► ܨЎorGuNBeKçİ™ܓ ◄▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/b][/color]
[/align]
H&M,
ses kartınızın modelini bilmeniz gerekiyor...işletim sistemine göre değişir...
bu başlıkta yazanlarıda bir inceleyin isterseniz...
mixer
windows 7 de mikser sorunu
windows 7 de yayın yapıyoruz ama ses driweri güncelleme linki bulamadım bi yardım edebilirmisiniz arkadaşlar
Umarim yardimi Dokunur
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/no-sound-help#no-sound=windows-7&v1h=win8tab1&v2h=win7tab1&v3h=winvistatab1&v4h=winxptab1
By Siyah
Denetim masası > Aygıt yöneticisi > açılan aygıt yöneticisinden sesi tıklayın açılan yerdeki simgeyi sağ tıklayın özellikler deyin.
Açılan penceredeki sürücü yazan yere tıklayın.Orada çıkan seçeneklerdeki sürücü güncelleştire tıklayın.