Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gelin 61 Damat 8 Yaşında!...

Güney Afrika'da 8 yaşındaki çocuk, dedesinin vasiyeti nedeniyle, 61 yaşındaki kadınla evlendi.
Güney Afrika'da 8 yaşındaki Sanele Masilela, 61 yaşındaki ve 5 çocuk annesi Helen Shabangu ile evlendi. Bu evliliği hayatını kaybeden dedesinin son vasiyeti nedeniyle yaptı.
Düğüne gelinin kocası ve 5 çocuğu da katıldı. Aileler bunun sadece bir tören olduğunu, resmi bir imzanın atılmadığını ve 8 yaşındaki çocuğun ailesiyle birlikte yaşamaya devam edeceğini söyledi. Minik Sanele, büyüğünde kendi yaşından biriyle tekrar evleneceğini söyledi.
Küçük damadın 46 yaşındaki annesi, "Kayınbabam oğlumun evlenmesini çok istiyordu. Eğer vasiyetini yerine getirmeseydik ailemizin başına çok kötü şeyler gelirdi. Atalarımızı kızdırmaya gelmez" dedi.
Bişey diyemiyorum susma hakkimi kulaniyorum
Yuh yaa

))
"Aci nereye" dokunduysa, "Dua oraya" olsun ..
Saçmalık!

Torunu yaşında bu bir,ikincisi evli çocukları olan bir kadın....Dede kendi alamamışta torununamı vasiyet etmiş
Tövbe Rabbim tövbeee kıyamet alametleri
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (11.03.2013, 19:23)
5 yaşındaki çocuk bile evleniyo yaa