Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Muzaffer BADILLI — Sosyete Güzeli
ben seni sevemem sosyete güzeli
yaşayamam dilediğin sevgilinin çevresinde
önce sever giribi görünüp sonra arkamdan kahkalarla güldürtmem seni
hem söylermisin sende ne zamnadan beridir aşka inanır oldun
hangi diskoteklerde unuttun sevgililerini
okul yuvana alışabildinmi
annnen son verebildimi konkey partilerine
banban sakın aşık olma diyormu hala
hadi yinme dik başlı ol ilk günki gibi
yine söyle saf bir köylü çocuğu olduğumu
yine haksız değilsinki bu söylediklerinde
sen kuşların mcıvıltıları arasında bembeyaz bir villada çiçekjlerin arasında geldin dünyaya
ben ise bvahtım gibi kap kara bir kış gecesi sokakalra çamurların attığı kelpiçli bir damda yetmişlik bir ebenin kolarında geldim dünyaya sosyete güzeli
biliyormusun sosyete güzeli benim annam bana hiç çuz demedi
babam bana bay bay demezdi allaha emanet ol derdi
dedem mehmet guli hızır aleyhiselam yoldaşın ola derdi
benim vaktimi geçirecek ıssız bir köpeğim olmadı
ama dağlarda arkadaşım karabaş vardı mert ti üstelik
biz sevincimizden kahkaha yerine dişimizin görünmeyeceği bir şekilde yuanağımızı yukarı çekerek gözümüzü kısıp tebessüm ederdik
yani sosyete güzeli bizim evden kesik çakal uluması gibi kahkasa sesi hiç gelmedi
yürek yaralıydı bizde can sosn nefesine kadar asi bir savaşçıydı biz merhametimizin güzeliiğinden yüreğimizin asilliğinden hiç bir şey kaybetmedik
biz kokteylerde kanepe yemedik annemin kara fırın dediği sobamızda yaptığı ekmekleri yerdik
bazen namerdin düşüncesine malzeme olmamak için simit yerdik kürdanla dişimizi karıştırıken keçi etide pek sertmiş derdik
simit yerdik simit yerdik ama gururlu ve namuzluydu gözlerimiz sosyete güzeli
söyeşsene sosyete güzeli sen hiç 8km yi sevda türküleri söyleyerek yürüdün mü
sen hiç olayan çorabının yırtığı gözrünmmesin diye ayakparmaklarını yırtık ayakabında yumup gururunu korudun mu
söyle sosyete güzeli ben mujm ışığında ders çalışırken sen mujm ışığında istakoz yiyip kırmızı şarapla geceyi kucaklıyordun
boş ver be sosyete güzeli ben seni sevemem ki
hem senin dünyaya gelişini şampanya patylatarak hem benim dünyaya gelişimi silah patlatarak kutlarlardı töremizce dedim ya neyime gerek senin gibi sevgili
senin modeli geçmiş diye binmediğin arabaların ben arkasında bakarak giderirdim hasretimi neyime gerek senin gibi sevgili
senin çevrende bu kadar entellektüel ve dazlaklar dururken ben seni sevemem sosyete güzeli ben anadolu çocuğuyam oğlum ben anadolu çocuğuyam
Muzaffer BADILLI — Sosyete Güzeli
paylaşıma teşekkürler.Allah rahmet eylesin genc yasta Hakkın Rahmetine kavustu. Mekanı Cennet olsun
"Işığı önüne al yürü, gölgen ister gelsin ister gelmesin..!"
Çok güzel emegine ellerine ve yazan yüregine saglık
Kalem yazar gönülden geleni ne gelirse dil söyler iki dudagın aransından cıkan kelimeleri el ise sıraya dizer ....
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım