Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, 27.03.2013, 03:43

Muzaffer BADILLI — Sosyete Güzeli

ben seni sevemem sosyete güzeli

yaşayamam dilediğin sevgilinin çevresinde

önce sever giribi görünüp sonra arkamdan kahkalarla güldürtmem seni

hem söylermisin sende ne zamnadan beridir aşka inanır oldun

hangi diskoteklerde unuttun sevgililerini

okul yuvana alışabildinmi

annnen son verebildimi konkey partilerine

banban sakın aşık olma diyormu hala

hadi yinme dik başlı ol ilk günki gibi

yine söyle saf bir köylü çocuğu olduğumu

yine haksız değilsinki bu söylediklerinde

sen kuşların mcıvıltıları arasında bembeyaz bir villada çiçekjlerin arasında geldin dünyaya

ben ise bvahtım gibi kap kara bir kış gecesi sokakalra çamurların attığı kelpiçli bir damda yetmişlik bir ebenin kolarında geldim dünyaya sosyete güzeli

biliyormusun sosyete güzeli benim annam bana hiç çuz demedi

babam bana bay bay demezdi allaha emanet ol derdi

dedem mehmet guli hızır aleyhiselam yoldaşın ola derdi

benim vaktimi geçirecek ıssız bir köpeğim olmadı

ama dağlarda arkadaşım karabaş vardı mert ti üstelik

biz sevincimizden kahkaha yerine dişimizin görünmeyeceği bir şekilde yuanağımızı yukarı çekerek gözümüzü kısıp tebessüm ederdik

yani sosyete güzeli bizim evden kesik çakal uluması gibi kahkasa sesi hiç gelmedi

yürek yaralıydı bizde can sosn nefesine kadar asi bir savaşçıydı biz merhametimizin güzeliiğinden yüreğimizin asilliğinden hiç bir şey kaybetmedik

biz kokteylerde kanepe yemedik annemin kara fırın dediği sobamızda yaptığı ekmekleri yerdik

bazen namerdin düşüncesine malzeme olmamak için simit yerdik kürdanla dişimizi karıştırıken keçi etide pek sertmiş derdik

simit yerdik simit yerdik ama gururlu ve namuzluydu gözlerimiz sosyete güzeli

söyeşsene sosyete güzeli sen hiç 8km yi sevda türküleri söyleyerek yürüdün mü

sen hiç olayan çorabının yırtığı gözrünmmesin diye ayakparmaklarını yırtık ayakabında yumup gururunu korudun mu

söyle sosyete güzeli ben mujm ışığında ders çalışırken sen mujm ışığında istakoz yiyip kırmızı şarapla geceyi kucaklıyordun

boş ver be sosyete güzeli ben seni sevemem ki

hem senin dünyaya gelişini şampanya patylatarak hem benim dünyaya gelişimi silah patlatarak kutlarlardı töremizce dedim ya neyime gerek senin gibi sevgili

senin modeli geçmiş diye binmediğin arabaların ben arkasında bakarak giderirdim hasretimi neyime gerek senin gibi sevgili

senin çevrende bu kadar entellektüel ve dazlaklar dururken ben seni sevemem sosyete güzeli ben anadolu çocuğuyam oğlum ben anadolu çocuğuyam

Muzaffer BADILLI — Sosyete Güzeli

Caymaz_

Stajyer

• "Caymaz_" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 19.04.2013, 14:48

paylaşıma teşekkürler.Allah rahmet eylesin genc yasta Hakkın Rahmetine kavustu. Mekanı Cennet olsun
"Işığı önüne al yürü, gölgen ister gelsin ister gelmesin..!"

• "MUSTAFA ÇİLEK" bir erkek

• 1479656
  • Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 11.02.2015, 00:10

Çok güzel emegine ellerine ve yazan yüregine saglık

Kalem yazar gönülden geleni ne gelirse dil söyler iki dudagın aransından cıkan kelimeleri el ise sıraya dizer ....
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım