selam ZENOBIA sizn nikinizi benim paylaşımlarımdaki yorumlarınızdan tanıyorum öncelikle şuan şu satırları yazarken hiçbir paylaşımını görmemiş durumdayken yazıyorum yani ilk defa şu anki tema paylaşımınızı görerek yazdım ben temanın iyi veya kötü olduğu konusunda yorum yapmayacağım çünkü bilgelik ünavnı olan bir kişi helehelede Allaturka gibi bir büyük sitedeyse boşuna bu ünvanı vermezler adama diğer paylaşımlarınızda gezeceğim belki tek tek hepsine yorum bırakamam ama gezdiğimden emin olun bu sayfayı ziyaret etmemdeki diğer amacım şu benim paylaşımlarıma göstermiş olduğunuz ilgi ve ayrıca o alişik olduğumuz cümleler dışındaki temadan aldığınız elektriği yorumlarınıza katmanız bunun için bir teşekkürde ben size etmek istedim bunu son eklediğim temadaki yorumunuzada cevaben yazdım sağolun varolun efem iyiki varsınız.. daha nice güzel paylaşımlara imza atmanız dileğiyle sağlıklı günler dilerimm hazarbey...
Çok tşk ler Hazarbey bu güzel ve samimi düşüncelerinize,açık yüreklilikle ifade ettiğiniz için.
Forumda Bilge olan ve tema yapmayı bilmeyen arkadaşlarda var,Mesaj (FLOD)ile Bilge olunabiliyor
Umarım temalarımı beğenmiş olursunuz
Şunuda belirtmeden geçemiycem,bu forumda öncelikle temalardır benim için ,en yeni üyenin paylaşımıda en usta üyenin paylaşımıda çok değerli,çünki EMEK verilmiş pc oturmuş göznuru dökmüş,siz ve diğer tüm arkadaşlarımın affına sığınarak elimden geldiğince dilim döndüğünce,gördüğümü aksettirmeye çalışıyorum.
Tekrar bu güzel düşüncelerinize ve yüreğinize çok tşk ediyorum.sağolun Hazarbey sizlerde iyiki varsınız.