Ba ba ba...Senin güzel sözlerinle teşviğinle ekledim, şimdide asıl yerine diyosun Şimdilik susma hakkımı kullansam
Hem burasıda ben gibi iddiasız ekleyenler adına, sevgili adminimizce açıldı.Sağolsun boş kalmasın burasıda deği lmi, malum az istemedim
Çok teşekkürler ablam öylesine bir şeyler yapıyorum işte Sizlerin yüreğinizin, bakışınızın güzelliği
zeynoo35 Utandırmayın beni Nerdeee banamı kalmış kraliçelik
CRAZYJONJON Ben teşekkür ederim kardeşim, çok sağol
uSTa Komşum nerlerdesin sen ya? Gelir gelir senin periler naz yapma şimdi
Oqus Pokus Evlat köpekten korkma insanlardan kork.Nankörlük onlarda,taciz onalrda,tecavüz onlarda,işkence onlarda.Köpek neki be oğlum en fazla seni canını yakan birine benzetirse ısırır birde açsa koparır etinden birazcık
Yazan tüm canların ellerine,güzel yüreklerine sağlık Beni motive ettiniz, Rabbimde sizi sevindirsin
Belki kıyıda köşe saklanmış bir kaç tema daha vardır .güzelce bakın saklandıkkları yerden çıkartın..
Çünki çok ama çok beğendim bu temanızı,harika bir görsellik
Elinize sağlık Gönül hanım,güzel emeğe çok tşk ler..
(geçte olsa bende saklanmış ve paylaşılmış temaları buluyorum )
Çok teşekkürler Zenobia.Var var başlayıp yarım bıraktıklarım.Aslında tamamlasam iyi olur
Hele bu günlerde biraz terapiye ihtiyacım var.Oda ya tema yaparak oluyor yada örgü örüp filim izleyerek
Bir ara dosyaları kurcalayayım bakalım beklemeye aldığım,yapmaktan vazgeçipte silmediklerime bellimi olur bakarsın ilhamim geli verir