7 değerlendirme yapabilen jüri var ama bir jürimiz bile zahmet edipte iki satır yazmamış.
Yıldız veremem Hazarbey ama gördüğümü yazmadan ve bir tşk çok görmedende asla geçmem hiç bir arkadaşımın temasından.
Buton aralıklarımız farklı orantıda olmuş,fontlar butonlarda yazılırken orantılı olmamış,chat alanı ve misafir alanı çerçevesi orantısıda aynı şekilde orantısız durmuş. Çok şey yazdım sopa yemeden kaçayım ben..
Sizde dikkat ederseniz eminim yazdıklarımın doğruluğunu göreceksiniz.
Güzel emeğinize sonsuz tşk lerimle Hazarbey
ŞİMDİ ÇOK DEĞERLİ ZENOBIA ARKADAŞIM BEN SİZİN ZATEN İLK GÜNDEN BERİ YAPILAN EMEKLERE NE KADAR ÖNEM VERDİĞİNİZİ VE YORUMSUZ GEÇMEDİĞİNZİ BİLİYORUM BENİM DERDİM YILDIZ ÜNVAN ŞÖHRET FALAN DEĞİL DEĞERLİ ARKADAŞIM BENİM DERDİM OTOMOTİK TEŞEKKÜRLER DEĞİLDE YORUMLU TEŞEKKÜRLER BUNU ALDIMMI İZLENME REYTİNGİM YÜKSEK Mİ BEN ONA BAKARIM SİZ BANA KIZSANIZDA BEN SİZE TEK KELİME DEMEM ÇÜNKÜ SİZ EMEĞİ SÖMÜREN DEĞİL YORUMLAYANSINIZ HİÇ BEĞENMEDİM DESENİZDE KIZMAM BENİM BEKLENTİM O ZATEN ELEŞTİRSİNLER BENİ ONU İSTİYORUM GELELİM ELEŞTRİNİZE BEN O GÖRDÜĞÜNÜZ EKSİKLERİN HEPSİNİN FARKINDAYIM İSTERSEM ONLARI MİLİM MİLİM YERLEŞTİRİRİM AMA TAKDİR EDERSİNİZKİ BU TÜR TEMALAR ÇOK VAKİT ALAN BİŞEY 10 yıldır bu işin içindeyim herşeyin farkındayım BİR TEŞKKÜR İÇİN BİLE ZAMAN BULAMAYANLAR A BAKARSAK ÇOK BİLE ONUN İÇİN ARKADAŞIM SEN LÜTFEN DEVAM ET ELEŞTRİLERİne HEP ÖVGÜ YAZMA OLURMU ÇÜNKÜ BEN SİZİN YORUMLARINIZDAN ÇOK MENUNUM VE AYRICADA TEŞEKKÜR EDERİM SİZE VE TÜM DEGERLİ YORUMCU ARKADASLARAA.... hazarbey...