Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, 15.05.2013, 00:58

Aglama, Halli El beki, Yesilli erkekler icin temalar, karakedi75

[flash]http://hostarea.de/out.php/i300421_el-hani.swf[/flash]

Gri sevenlere..... :rolleyes: :rolleyes: :D :rolleyes: :rolleyes:
karakedi75 belirtilen dosyaları ekledi:
  • yesil123gri.fcp (1.14 kB - 197 defa indirildi - en son: 13.02.2026, 22:17)

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 15.05.2013, 02:00

emeginize saglik karakedi75 güzel bir paylaşım ama sizin çok daha güzel temalrınız vardır eminim..netlikte az problem var sanki

3

Wednesday, 15.05.2013, 12:19

Paylaşım için tşkler

4

Wednesday, 15.05.2013, 19:24

emeginize saglik karakedi75 güzel bir paylaşım ama sizin çok daha güzel temalrınız vardır eminim..netlikte az problem var sanki

Hazar bey gayet net hersey sizin gözlerinizde sorun var ... yada sizin gibi süper degiliz diyelim sizin herseyiniz mükemmel üstü biz acemiyiz diyelim anlayan anlarrrr...
Adobeyi bilmis olsaydiniz stillerle oynadim ...

tskler yorumlar icin

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 15.05.2013, 19:28

pekala nehir hanim beni yorum yapmamış sayın var biraz bozukluk var gözlerimde evet sanırım ondan olsa gerek.. yanlış görmüşüm kusura bakmayin iyi çalişmalar kolay gelsin

6

Wednesday, 15.05.2013, 19:33

Herseyinle net bir tema.. okadar emek var hazirlan calisan biri degilim, gözlerimde beni yansitmazz ..Yorum yazarken dikkat edin sadece netsizlik var diyince herseyi karistiriyorsunuz... begenmiyorsaniz sizin zevkiniz..

7

Wednesday, 15.05.2013, 19:36

Emeğinee sağlık kedimm Gayet Net olmuş ne emekler verip yaptığını çok iyi biliyorumm o yüzden kocaman Teşekkürlerrr Canımm

8

Wednesday, 15.05.2013, 19:38

Saol ruzim tsk ederim..

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, 15.05.2013, 19:49

ya arkadaslar neden bir paylaşım konusunda özgür düşüncemizi yazdigımz zaman böyle tepki aliyoruz anlamıyorum benimde paylaşımlarıma arkadslar simetrisi bozuk fontlaın ölçekleri farklı hareketli tema göz yorucu vs gibi yorumlar alıyorum ben gayet memnun oluyorum ben emeğe bişey demedimki nehir hanim benim için sadece bir çizgi bile çekseniz buna emek derim ben küçüğü büyüğü olmaz ben sizin paylaşımlarınızın çok profesyonelce olduğunu bildiğim için acaba bu çalışmasında neden bunu atladiki diye bir not düştüm ama madem öyle düşünüyosunuz bakın sizin emeğiniz olan o temalardan birine azcık kontras uyguladim neticesini görün sonra karar verin hala benim gözüm bozuksa yapacak bişey yok özür dilemekten başka saygılarr...

10

Wednesday, 15.05.2013, 20:06

Hmm :rolleyes:

Cok üstü cok begendim,
fistik yesili number ikiyi aldim ;)

bu güzellik icin TEbrikler ve kocaman TEsekkür ettim :thumbup: :thumbup:

11

Wednesday, 15.05.2013, 22:47

ada
ya arkadaslar neden bir paylaşım konusunda özgür düşüncemizi yazdigımz zaman böyle tepki aliyoruz anlamıyorum benimde paylaşımlarıma arkadslar simetrisi bozuk fontlaın ölçekleri farklı hareketli tema göz yorucu vs gibi yorumlar alıyorum ben gayet memnun oluyorum ben emeğe bişey demedimki nehir hanim benim için sadece bir çizgi bile çekseniz buna emek derim ben küçüğü büyüğü olmaz ben sizin paylaşımlarınızın çok profesyonelce olduğunu bildiğim için acaba bu çalışmasında neden bunu atladiki diye bir not düştüm ama madem öyle düşünüyosunuz bakın sizin emeğiniz olan o temalardan birine azcık kontras uyguladim neticesini görün sonra karar verin hala benim gözüm bozuksa yapacak bişey yok özür dilemekten başka saygılarr...

Kusuruma bakma hadi butonda hata var yada misafir bölümünde hata var desenn, yani sorun net degil diyince biraz karalamaya geciyor..Hele hele sizin gibi birisinden gelince biraz komik oluyor..
bu özgür düsünce degil sadece ortadada olmayan seylerden bahsediyorsun ... GAYET NET.. HEMDE cok iyi net tartismaya gerek yok cekemiyorsaniz karalamak istiyorsaniz bu sekil degil..
ÖZGÜR düsünce ve KARALAMADA FARK VAR

Meliscanan cok tsk ederim yorumun icin saolaasin....

€bru

Profesyonel

• "€bru" bir kadın

• 1439355
  • Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 15.05.2013, 22:58

GAYET NET VE OLAGANÜSTÜ ŞIK BİR ÇALIŞMA OLMUŞ :rolleyes: :rolleyes: :thumbsup: :thumbsup: :thumbup: :çakçak: ELLERİNE GÖZLERİNE YÜREGİNE SAGLIK MÜKEMMELSİN HER ZAMANKİ GİBİ NUMBERONE
[align=center][img]http://i1254.photobucket.com/albums/hh602/djebrus/Ebru-1.png[/img][/align]

halil_66

Orta Düzey

• "halil_66" bir erkek

• 1524862
  • Özel mesaj gönder

13

Wednesday, 15.05.2013, 22:58

Sanırım renklendirmeden dolayı size öyle göründü hazarbey
Çok güzel görünüyor temalar ablam ellerine sağlık

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 15.05.2013, 23:11

bidaha hayatım boyunca yorum yapmam size nehir hanim... Allah gönlüne göre versin

15

Wednesday, 15.05.2013, 23:26

ebrum saol yorum icin halil kardes sanada tsk ederim

hazarbey sizede bol bol tsk ederim... cok üzüldüm sizden yorum almak cok isterdim:-) tühh yani

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

16

Wednesday, 15.05.2013, 23:42

Öncelikle ellerinize sağlık karakedi, yine size has tarzınızda güzel ve kullanışlı temalar olmuş...
Ben Hazar beye katılıyorum.Evet temalarda matlık var bunu bende gördüm yazmayıda düşündüm ancak dedimki arkadaşım bunu özellikle yapmıştır parlamayı engellemek için.Çünkü Hazar beyin eklediğinde gördüğümüz gibi o durumda temadaki yazıların okunması zorlaşır.Bu yüzden yazmadım.Yoksa yazardım çünkü eğer paylaşıma bir emek sunuyorsak her türlü iyi kötü eleştiriyi göze alıyoruz demektir.Lütfen birbirimizi kırmayalım hele böyle güzel emeklerde :( Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle...

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Thursday, 16.05.2013, 01:32

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Nehir hos kullanıslı çalısmalar ve herzamankı tarzınızda kutlarım :1alkis:

spot efektleri cok hos :thumbup:

bidaha hayatım boyunca yorum yapmam size nehir hanim... Allah gönlüne göre versin

kimine göre mat tercihide nettir hazarbey. Siz parlak, nehir mat, ben sade, kimi ise bugulu sever/sevebilir ama hepsine sevenıne göre nettir. sonra sizin idare etmeniz lazım nehirin uslubu bu yorum kabul etmeyebilir dogru yorumu camur atma!!'da sayabilir normal karsıla arkadasımızı. herkesın yapısı farklı görunen köy kılavuz istemez ;) . sanatı guzel bızler sanatına bakmalıyız. sen yınede dogru bildiginden sasma :1gözkirp:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Ateş_07

Profesyonel

• "Ateş_07" bir erkek

• Özel mesaj gönder

18

Thursday, 16.05.2013, 02:39

güzel emek için teşekkürler

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

19

Thursday, 16.05.2013, 03:29

Değerli arkadaşlarımya dikkaet ederseniz genelde pek yorum yapmiyorum kimsenin temasına dikkaet edin bakın toplam yorum sayım 5 olmmaıştır sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşımızısa kırmak istemiyosunuz belkide benim gördüğümü sizlerde gördüznüz yada anladınız ama olayın büyümemesi için biraz daha ılımlı yaklaşıyosunuz olması gerekende bu altını çizerek tekarr yazdıgım yorum büyülterek ve kırmız kalemle tekararlıyorum lütfen okuyun ...[b](emeginize saglik karakedi75 güzel bir paylaşım ama sizin çok daha güzel temalrınız vardır eminim..netlikte az problem var sanki ) [/b] işte kıyamet kopartan yorumumun bütünü bu..bunda bir kötü niyet karalama varsa lütfen şu sözcüğünüzde var diyin ben hata yaptığımı kabul etçem ya arkadaş hiçkimse kusura bakmasın ben yorum yaparsam herzaman alkışlamam bunu baştanda yazmıştım güzele güzel derim çirkine çirkin babamın oglu kızıda olsa bu değişmez bana da sizler yorum yapın eleştrin olmamış deyin gerekirse kötüleyin bana alkışı yapan temaalrımı tıklayan ona bakan ve indirendir ama tabiki burdan yorum yapan arkadaşlarada saygım sonsuz sagolsunlar ya ben illaki karakedi75 in tüm imza attığı işler oo çook güzel demek zorundamıyım ya bu nasıl bir anlayış begenmem begenmem üstelik öyle bişeyde yapmadım habire vurun abalıya yapiyolar yaa.. burası yetmemiş gibi birde bana özel mesajla veransin ediyo nehir hanım çok ayıp üstelik bir bayan biraz nezaketli olması gerekmiyomu olmaz böyle bu anlayışlar yanlış arkadaşlar..neyse üstüme çok glindi o yüzden paylaştım bu satırları bir dahada yazamm zaten tekrar söylüyorum arkadaslar ben yıldız istemiyorum ünvan rutbe istemiyorum para ücret talep etmiyorum beni bu sitede bişey yapın demiyorum ben sadece emeğimi paylaşıyorum onun için eyvallahım olmaz kimseye herkese sevgiler saygılar iyi paylaşımlar dilerim Hazarbey....

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "HAZARBEY45" (16.05.2013, 03:47)

atilla_ky

Moderatör

• "atilla_ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

20

Thursday, 16.05.2013, 03:52

güzele güzel derim çirkine çirkin babamın oglu kızıda olsa bu değişmez bana da sizler yorum yapın eleştrin olmamış deyin gerekirse kötüleyin bana alkışı yapan temaalrımı tıklayan ona bakan ve indirendir ama tabiki burdan yorum yapan arkadaşlarada saygım sonsuz sagolsunlar ya ben illaki karakedi75 in tüm imza attığı işler oo çook güzel demek zorundamıyım ya bu nasıl bir anlayış begenmem begenmem üstelik öyle bişeyde yapmadım habire vurun abalıya yapiyolar yaa.. olmaz böyle bu anlayışlar yanlış arkadaşlar.. ben sadece emeğimi paylaşıyorum onun için eyvallahım olmaz kimseye herkese sevgiler saygılar iyi paylaşımlar dilerim Hazarbey....
:bf: :bf: :bf: :bf: :bf: :bf: :bf:
Sakin Hazar Bey Sakin olun :omm: :omm: :omm: :omm: :omm:

Sizin yorumunuzda birsey yok sadece bu arkadasımızın çalışmalarıda belli gayet hoş ama kusursuz degil. ve yine bu arkadaşımızın tavrı da belli :iihh: Algı hatası var :kotu:

Sen anlayacak yasta erdemli bir arkadaşsın :1gözkirp:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...