Giriş yapmadınız.

sefarat

Acemi

• "sefarat" bir erkek
  • Konuyu başlatan "sefarat"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 27.05.2013, 19:05

Front Page 2003 İle Yapılan İndexler

Sayın Arkadaşlarım Ben Acemi Biriyim Daha Yeni Yeni İndexler Yapmaya Çalışıyorum Sorunum Şudur Front Page 2003 İle Katmanlarla Oluşturduğum Bir Sayfayı İndex Haline Getiriyorum Lakin İnternet Expolerde Farklı Pc Yada Farklı Çözünürlükte Bu Yaptığım İndex Sola Yada Sağda Görünüyor. Benim Tek İstediğim Bu Yaptığım Sayfayı Her Çözünürlükte Nasıl Ortalı Bir Hale Getirebilirim Kodu Varsa Yada Ne Gerekliyse Yada Ben Bir Yerde Hata Yapıyorumdur Mümkünse Yardımcı Olabilcek Arkadaş Varsa Ricamdır. Şimdiden Çok Tşk Ederim :(

Not : Eğer Front Page 2003 İle Mümkün Değilse Elimde " Microsoft Office SharePoint Designer 2007 " Ve " Macromedia Dreamweaver 8 " Bu Proğramlarda Mevcuttur.

sefarat

Acemi

• "sefarat" bir erkek
  • Konuyu başlatan "sefarat"

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 27.05.2013, 20:51

İndex Sayfa Ortalama Sorunu

Selamlar Ve Sevgiler Arkadaslar

Soru : Ben Bir Sayfayı Katmanlarla İndex Haline Getiriyorum Lakin Ben Siteye Attığım Zaman Farklı Pc'lerde Farklı Çözünürlükte İndex Sayfam Ya Sola Kayıyor Yada Sağa Kayıyor Benim Tek Sorunum Bunu Nasıl Ortalayabilirim Hangi Pc'den Girersek Girelim Ortada Görünsün Bu Konuyla İlgili Arkadaşların Yardımlarını Bekliyorum Sizden Rica Ediyorum... Şimdiden Çok Tşk Ederim

Not : Kulanmakta Olduğum Proğramlar "" Front Page 2003 " , " Microsoft Office SharePoint Designer 2007 " Ve " Macromedia Dreamweaver 8 " Bunlardır.
Hangisiyle Yapabilirim Cevaplarını Bekliyorum Arkadaşlar Sağolun Şimdiden

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

3

Thursday, 30.05.2013, 19:10

Merhaba;

Bu sayfa ortalama sorunu maalesef herkeste var, yeni tasarımcılarda diyelim : )

Ben de çok kez bu sorunla boğuştum sizi iyi anlıyorum.
En iyi ve profesyonelce bu sorunu çözebilmeniz için biraz CSS bilgisine sahip olmanız gerekiyor.
Arama motorlarına CSS sayfa ortalama yazarak değişik çözüm metodlarına ulaşabilirsiniz...

Tavsiyem şu size;

Önce tasarım bölümünde sayfanızı ctrl + x yaparak bütün nesneleri keserek hafızaya alın...
Daha sonra sayfanızda bir tablo oluşturun, tek satır ve tek sütundan oluşsun. Ve değerleri yatay ve dikey olarak center (ortalı) yapın.
Tablonuzda kenarlık vs... olmasın.
Ctrl + X yapıp hafızaya aldığımız herşeyi şimdi Ctrl + V yaparak bu tablo içerisine yapıştırın.

Bu şekilde basit bir metodla ortalamış oluruz.

Bu linkten de anlattıklarıma dair bilgiler bulabilirsiniz.