Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek
  • Konuyu başlatan "HAZARBEY45"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 19.09.2013, 19:03

Hazarbeyden Tema Paketi-1

HAZARBEY45 belirtilen dosyaları ekledi:

• "bulent-06" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 19.09.2013, 19:09

HAZARBEY45 emeginize yüregize saglık cok güzeller cok begendim . paylaşım adına tskler...

H&M

Profesyonel

• "H&M" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 19.09.2013, 19:09

HAZAR BEY SÜPER PAKET BU........ :thumbsup:
Bana yol vermeyi düşünmeden önce sana verdiğim yolda yürümeyi öğren ! . . .

4

Thursday, 19.09.2013, 19:16

Emeginize, Yüreginize, Saglık HAZARBEY45 Paylasim Adına tsk.ler....

• "harbi kız" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 19.09.2013, 19:19

HAZAR BEY süper olmuş Emeginize saglik
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 19.09.2013, 20:32

DİLEK VE YORUMLARINI ESİRGEMEYEN TÜM ARKADASLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM SAGOLUN VAROLUN

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 19.09.2013, 20:37

Bu temalarınızda çok güzeller :1alkis: bu seferde en sonuncu tema favorim oldu,bütün bu güzel emekleriniz için çok tşk ler Hazarbey :thumbup:

8

Thursday, 19.09.2013, 20:45

emeginize saglık hazarbey,güzel paylasım adına tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

• "renksizgazete" bir erkek

• 1464528
  • Özel mesaj gönder

9

Friday, 20.09.2013, 04:28

Hazarbey...Emeginize saglık hepsi birbirinden hos güzel paylasımlar icin tsk.ler

10

Friday, 20.09.2013, 09:15

Sayenizde tablo seyrediyoruz...
Süper çalışmalarrrr...

Elinize emeğinize sağlık HAZARBEY45 ....

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Friday, 20.09.2013, 09:59

Bir kaç gün önce bir arkadaşıma bahsettim.Hazarbey bayadır tema eklemiyor,bir şeymi oldu acaba dedim :)
Meğer Hazar bey paketler hazırlıyormuş.Hepsi birbirinden güzel tablo gibi paketler :bf:
Ellerinize sağlık, hepsi biribirinden güzel temalar olmuş.
Favorim dört ama keşke şu Hazarbey imzası çay fincanına büyükçe yazılmasaydı...
Eğer elinizde psd duruyorsa, ayrıca mesaj olarak,zahmet olmazsa o imzayı başka yere alıp,fincanı dj adını yazacak halde eklemeniz mümkün mü? ;)
Emeğini paylaşan yüreğinize teşekkürlerimle ^^

• "*CANKIZ*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Friday, 20.09.2013, 11:59

Elinize emeğinize sağlık güzel paylaşımlarınız için teşekkürler...
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Friday, 20.09.2013, 17:47

değerli arkadaşlar öncelikle güzel dilek ve yorumlarınıza sonsuz tesekkürler ediyorum sagolun efem turkECE/GNL degerli arkadasim isteginizi en kısa zamanda yerine getiriyorum bu sayfadan alabilirsiniz

(ADANALI REIS)

Profesyonel

• "(ADANALI REIS)" bir erkek

• 1429785
  • Özel mesaj gönder

14

Friday, 20.09.2013, 17:50

hepside çok güzel olmuş ellerine emeklerine sağlık paylaşım için teşekkürler
https://www.flatkolik.net

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

15

Friday, 20.09.2013, 18:22

turk ece/GNL ARKADASIMIZIN ISTEGI UZERINE YENI DUZENLEME

DEGERLI ARKADASIM TÜRK ECE--- YEŞİL CAY TEMAMIN İMZASIZ HALINI MESAJ OLARAK BANA İLETİNİZ DİYE YAZMIŞSINIZ MAALESEF SIZE MESAJ OLARAK GÖNDERME HAKKIM YOK BUNU DENEDİM BAŞARAMADIM ASLINDA BEN GERCEKTEN BU SİTEDE PAYLAŞIMLARIMI SEVEREK YAPIORUM AMA SITE BANA VEFASINI GÖSTERMIYO HADI YILDIZ VERMIYOSUNUZ ONU ANLADIM NE KADARDA GUZEL PAYLAŞIM YAPARSAM YAPAYIM MAALESEF 2-3 YILDIZDAN YUKARI CIKAMIYOM HADI ONU ÖNEMSEMIYOM BANA DEGER VEREN VERİYO ZATEN INDIRME SAYIMDAN BELLI ÜNVANDA ARTIRILMIYO MESAJ SAYISINA BAGLI OLDUGU ICIN ZATEN BENİM MESAJ YAZMA HUYUM YOK O DA ZATEN MÜMKÜN DEĞİL BARI KULLANMA HAKKIMA IZIN VERİN EKLEDİGİM TEMALARIN ALTINA EKLEMEK ISTEDIM ISTEGINIZI DÜZENLEME YETKIM 24 SAATLE SINIRLI ONUDA YAPAMIYORUM MECBUR KALDIM YENI KONU ACARAK BUNU PAYLAŞMAYA YA SITE YÖNETİCİLERİNE SESLENIYORUM ALLAH ASKINA BIRAZ BAZI SEYLERI HAKKANIYETLE YÜRÜTELIM BEN UZUN ZAMANDAN BERI PAYLAŞIM YAPIYORUM HICBİR UYGUNSUZ PAYLAŞIMA İMZA ATMADIM TIKLANMA VE İNDİRMEDE SAYIM SAGOLSUN DOSTLARIMIZ TAHMINIMDENDE FAZLA ILGI GÖSTERDILER BUDA SİTE YARARINA VE KARSILIGINDA HICBIR ÖDÜLÜMDE YOK AMA SİTEYİ RAHATCA KULLANMA HAKKIMDA YOK BUNU OKUYAN YÖNETİCİ ARKADASLAR YINE 40 DEREDEN SU GETİRCEKLER BILIYORUM AMA SONUC NE OLURSA OLSUN HAKSIZLIGA TAHAMMUL EDEMIYORUM HAKKIMI ISTERIM BISEYLER PAYLAŞIYOSAM ASLINDA PAYLAŞIMLARIMA UZUN ZAMAN ARA VERMEMIN NEDENI BILE BU KIRGINLIK HATTA UGRASMADIM BILE TEK TEK TEMA EKLEMEKTEN BENIM ICIN KONU SAYISININDA ÖNEMI YOK RÜTBENINDE AMA BARI TAM KULLANMA HAKKI VERILSIN NEYSE SUCU LISAN ETTIYSEM AFFOLA DEGERLI ARKADASIM ISTEINIZ EKTEDIR IYI GUNLERDE KULLANINIZ...

16

Friday, 20.09.2013, 23:29

Emeklerinize saglik paylaşım için tşkler

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Friday, 20.09.2013, 23:43

Öncelikle çok ama çok teşekkür ederim,ellerinize sağlık.İmzasız derken imzanızı başka yere alarak demiştim evet istediğim gib süper olmuş.
Çünkü fincana ben adımı yazıp kullanacağım ^^
Özel mesaj demedim ordada yanlış ifade etmişim pardon. Ayrı bir mesajla dedim yani ilk temaya dokunmadan bu ayrıca mesajda olsun istedim ;)
Size nacizane sitede eski bir juri olarak bir ikide yanıt vermeye çalışayım izninizle;
Arkadaşım emeklerin hepsi güzel ve sizde farkındasınız ki sizin emekleriniz çokta tercih ediliyor.Önemli olanda bu değil mi ;)
Düzeltme hakkına gelince.Diyelim burda bir temayı değiştirmek istediniz yada ilave yapmak istediniz aynen burdaki gibi mesaj olarak ekleyip moderatör arkadaşlara bildirirseniz onlar ilk mesajın içine taşıyorlar.Moderatörlere nasıl bidlireceğim derseniz oda kolay.Mesajların altında raporla bölümüne tıklayıp oraya isteğinizi yazarsınız.En kısa sürede ilk gören arkadaş halledecektir :)
Ünvan olayı senelerdir paylaşım sayısına göre.Sizde temaları tek tek ekleyinde sayı artsın.Hem ben sizin birazda tema ekleyen diğer arkadaşlara mesaj yada yorum yazmanızı bekliyorum.Düşünün ki siz nasıl memnun oluyorsanız onlarda aynen öyle.Bu arada bir bakmışsınız istediğiniz ünvanlar otomatikman gelmiş ;)
Lütfen kırılmak yok,temalarınızdan faydalanan dj arkadaşlarımızı düşünerek yola devam ^^

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (21.09.2013, 00:09)

HAZARBEY45

Profesyonel

• "HAZARBEY45" bir erkek

• Özel mesaj gönder

18

Saturday, 21.09.2013, 11:03

pismicrop ve ece tesekkürler alakanıza ve yorumunuza

seda_aslan

Profesyonel

• "seda_aslan" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Saturday, 21.09.2013, 11:07

ELİNİZE,EMEĞİNİZE SAĞLIK HAZARBEY ...HER PAKET AYRI GÜZEL OLMUŞ , SİZ TEMA DEĞİL ADETA TABLO YAPIYORSUNUZ , PAYLAŞIM ADINA ÇOK TEŞEKKÜRLER.... :1alkis: :1alkis: :1alkis:
....!

*külkedisi*

Profesyonel

• "*külkedisi*" bir kadın

• Özel mesaj gönder

20

Sunday, 22.09.2013, 14:49

Hazarbey elinize emeğinize göznurunuza sağlık,çalışmalarınıza we zewkinize hayranım...Yine harikalar yaratmışsınız,çalişmlarınızı seyretmeye doyamıyor insan;Adeta dile geliyor can buluyor elinizde resimler...Canı gönülden kutluyorum sizi :1alkis: "HAZAR-YEŞİL ÇAY KEYFİ" temanızı aldım büyük bir keyifle kullanıcam...TEŞEKKÜRLER
http://gonul-limanim.blogspot.com.tr/