Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "beyazlale34fmm" bir kadın
  • Konuyu başlatan "beyazlale34fmm"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 21.11.2013, 20:00

radyo ismi yazılması ve silinmesi sartları

selamlar siz hangi şartlara göre radyo ismi yazıyosunuz veya siliyosunuz ben hala anlamış değilim radyo ismi yazanlardan bir tane örnek vereyim
Edit

bumudur şartlar
bundan çok daha iyi olan bazı radyo isimlerini siliyosunuz veya yazmıyosunuz
şart dediginiz örnekteki istatistikmidir yani ögrenmek istiyorum ben saygılar

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Oqus Pokus" (21.11.2013, 21:00) düzenleme sebepleri: SID bilgisi kaldırıldı

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Thursday, 21.11.2013, 21:07

Radyoların isimlerini gelen talepler doğrultusunda;

[Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]

Bu kriterlere uygun veya değilse, ekliyoruz veya reddediyoruz.

Örnekte vermiş olduğunuz SID numarası demek ki inceleme döneminde Kriterlere uyuyormuş ki ismi Rulet'e eklenmiş.
Şuan bu uygunluk durumunu ve kriter şartlarını taşımıyor olması o ismin ve benzer durumdaki radyoların Listede sonsuza dek kalacağı anlamına gelmez.
İlk denetimde Kriter şartlarını taşımayan radyo isimleri silinir (isterse 1 gün önce eklenmiş olsun hiç farketmez!)

Sizin ismini eklemediğiniz ve verdiğiniz örnekteki radyodan dahi iyi olduğunu iddia ettiğiniz radyonuz hangisi SID bilgisi verin de bir de biz görelim!