Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Güzel yorum ve beğeni için çok teşekkürler NURUM...Emegine Yüregine sağlık...Sedamm...Güzel olmuş gülüm paylasim yapan yüreğine sağlık...![]()
Dünki paylaşima gelince kimse yadırgamasın ki herkes yanılgıya düsebilir ve bir anlık görmüye bilir. Yani kısacası kimse benim basima gelmez demesin...
bir anlık yanılgıyla herkes aynı hatayı yapa bilir....![]()
Destegin için çok sağol arkadaşim iyiki varsın...
Bizler insaniz tabiki hatalar yapariz, önemli olan hatalardan ders çikarmak ... Dünki paylaşima gelince kimse yadırgamasın ki herkes yanılgıya düsebilir ve bir anlık görmüye bilir. Yani kısacası kimse benim basima gelmez demesin...
bir anlık yanılgıyla herkes aynı hatayı yapa bilir....[/color]
Dünki paylaşima gelince kimse yadırgamasın ki herkes yanılgıya düsebilir ve bir anlık görmüye bilir. Yani kısacası kimse benim basima gelmez demesin...
bir anlık yanılgıyla herkes aynı hatayı yapa bilir....[/color]
Arkadaşım kimsenin kimseyi yadırgadığı yok lafınız bana geldiyse yadırgicak olsaydım dün yazardım...Sedanın bugünkü çalışması kullanım açısından daha uygun olduğu için moral açısından yazdım eğer bunu yadırgama olarak görüyorsanız bildiğiniz gibi kalsın...