Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Rulet isim yazdırma
SeLam ArkadaşLar Radyomda 24 Saat Kesintisiz Yayın Yapmaktayım Rulete Sid Atıyorum Lakin Rulette Radyomun Sidi Görünmekte Sid Yerine Radyomun Adını Yazmanızı Rica Ediyorum Radyomun Adı SiirqißiFM Mümkünde Tabiki Şimdiden İlgilenen Arkadaşlara Çok Tşk Edeyorum
Radyonuzun SID numarasını yazarsanız ilgilenilecektir.
Özür Dilerim
Özür Dilerim Sid Yazmayı Unutmuşum 1277591 Sidim Bu Tşk Ederim İlginize
Radyonuzun istatistikleri burada
İsim yazılabilmesi için bir takım şartları radyonuzun taşıması gerekiyor.
Bu kriterlere bu başlıktan siz de göz atabilirsiniz.
[Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]
Bir birkaç gün izleyelim radyonuzu, size bu başlıktan sonucu bildireceğiz.
Çok Tşk Ederim Şimdiden Emeklerinize Sağlık
Görüyorumda Benden Sonra Yapılan İsteğe Cevap Veriliyor Ama Bize Gelince Halen Cevap Yok Boşverin İsim Falan Yazmayın Dağıtıyorum Radyoyu Yinede İlginize Tşkler Oqus Pokus İyi Günler
Doğrudur sizden sonra gelen başvuruyu yanıtladım hemen. O radyonun ve kendi radyonuzun istatistiklerini isterseniz bir karşılaştırın.
Sizin radyonuzda kişi sayısı az göründüğü için, belki biraz daha yükselir de eklerim ismi diye 1 gün daha bekleyip izlemeyi düşünmüştüm.
Yanıt vermememin sebebi sadece buydu, eğer yanıt vermiş olsaydım EKLENMEDİ diyecektim.
Ve ısrar ettiniz diye şimdi başvurunuzu yanıtlıyorum.
Dinleyici sayınız çok düşük ilerleyen zamanlar da yükseldiğinde yeniden başvuru yapabilirsiniz!
Gerek Yok Dostum Ben İnceledim Neyin Ne Olduğunu Gördüm Bizde Bayan Olsaydık Hemen Yazılırdı Ne Yapalım Bu Alemde Böyle İşte Boşverin Bi Eksiğimizde Bu Kalsın.....Bilmem Anlata Bildim Mi Uzatmaya Gerek Yok
Neyin ne olduğunu gördüm derken ne gördünüz merak ettim.
Bakın öyle işinize gelmediği zaman çamur atıp izi kalsın felsefesine bürünmek hoş bir davranış değil.
100Lerce Radyonun ismi yazılı Rulet'te. İnceleyin bakın bir de oraları görün.
Burada bir takım kriterler var diye size de söylendi.
İsim yazılabilmesi için bir takım şartları radyonuzun taşıması gerekiyor.
Bu kriterlere bu başlıktan siz de göz atabilirsiniz.
[Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]
Bu Kriterlere uymuyorsa Radyonuz erkek olmazsanız bayan olun, bayan olmazsanız eşcinsel olun. Biz Cinsiyete değil kriterlere uyumluluğa bakıyoruz.
Eklenmesi gerekiyorsa eklenir, kriterlere uymuyorsa da hiçbir şekilde o listeye ekleme yapılmaz.
İsmi eklenen radyolar dediğim gibi örnektir, incelersiniz siz de öyle olduğunu görürsünüz!
Hiçbir mantığa uymayan kendinize göre bahanelerle kimseyi zan altında bırakıp, adamına göre muamele yapılıyormuşcasına intiba uyandırmaya hiç gerek yok!
Buyrun aşağıdaki resimler de Torpil yapıldığını ve sizden sonra başvuru yapıldığı halde sizden önce cevaplanarak ismi eklendiğini iddia ettiğiniz radyonun ve sizin radyonuzun anlık istatistikleri var. İnceleyin bakalım hangisi kriterlere uyuyor hangisi uymuyor!! Radyonuz ağzına kadar dolu, kriterlere uyuyor da biz bunu görmezden geliyor değiliz. Durum neyse sonuçta o dur!
Hadi Arkadaşım Hadi İşine Bak Sen Ben Çamur Falan Atmam Sağı Solu Oynuyanlardan Değilim Neyse Onu Derim Tamam Mı Ben Dünki Çocuk Değilim Flatcasta Yıllardır Giriyorum 3 Dinleyicisi Olanın Bile Rulette İsmi Var Daha Neyin Derdindesin Sen Anlamadım Ki Gelelim O Meseleye Ben Ondan Önce Yazdım Ama O Arkadaş Bayan Olduğu İçin Önce Onun Yazıldı İstatistiklere Baktım Benim İstatisiklerim Daha İyidi İşinize Nasıl Geliyosa Öyle Davranıyrosunuz Hadi Neyse Zaten Gereğini Yaptım Ben RADYOMU Dağıttım Hadi ALLAH Çarşınıza Pazar Versin....
Kaç yıldır Flatta olduğunuzun bir önemi yok.
Ben yukarıda ki mesajda size gerekli açıklamayı resimli ve detaylı bir şekilde anlattım!
Konuyu uzatan ve saçma sapan cevaplar veren bu cevapları verdikçe de batan sizsiniz!
Ayrıca ben şuan zaten işime bakıyorum, sizden aldığım emirlerle hareket edecek değilim!
İstatistiklere iyi bakamamışınız demek ki halen konuyu kavrayamamışınız.
Sizin gibi bir yöneticisi olan bir radyonun Rulet'e isim değil Ay'a isim yazdırması ne ifade eder o da ayrı bir muamma : )
Ben de zaten isim ekleyelim gelin diye size ısrar ediyor değilim yanlış anlaşılmasın, zaten isteseniz de isim eklenmez bu şartlarda.
Bence siz işinize bakın da biraz radyonuzu toparlayın istatistiklerini yükseltin diyeceğim ama siz daha bu kafayla çok radyo dağıtırsınız!
Üslubunuza dikkat etmeyip bu şekilde konuşmaya devam ederseniz gereği yapılacaktır!