Giriş yapmadınız.

KANLI VEDA

Orta Düzey

• "KANLI VEDA" bir erkek
  • Konuyu başlatan "KANLI VEDA"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 4.08.2014, 13:53

doğada ask/kanlı veda/flastcast fcp tema

KANLI VEDA belirtilen dosyaları ekledi:
  • doğada ask.fcp (525 Byte - 221 defa indirildi - en son: 14.02.2026, 00:49)

2

Monday, 4.08.2014, 22:18

güzel olmus emeginize saglik paylasim icin tskler

3

Monday, 4.08.2014, 22:40

emegine saglık kanlı veda,paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

• "TÜRK DALGIC" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 4.08.2014, 23:11

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM EMEĞİNE SAĞLIK

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 4.08.2014, 23:27

Tamer bu teman için sadece resim için tşk rüm olucak..
Çünki bu bir hazır şablon temadır..

Bundan önceki temanda İcon yazısı ile kafamda soru işareti olmuştu,Çünki sen İcon yazmazsın.;İfade yazarsın..
O temanında hazır şablon tema olduğunu gördüm..
Lütfen bu tür hazır şablon kulalnıldığında ,belirtiniz" hazır şablon dur" diye..
Emeğe çok tşk ediyorum..

• "by okannn" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Monday, 4.08.2014, 23:58

Emegine saglık paylasım adına cok tsk.. AYRICA HOS GELDINIZ

KANLI VEDA

Orta Düzey

• "KANLI VEDA" bir erkek

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 5.08.2014, 13:25

yorum beğeni ve desteğiniz için teşekkürler by okan, zenobia,kerimcan, dağkızı ve türkdalgıç
kullandığımız bütün çerçeve temalar zaten hazır sablon belirtmeye ne gerek var pngleri nasıl herkes kullanıyorsa çerçeveli temalarıda herkes kullanıyor bunu belirtmeye gerek olduğunu sanmıyorum

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 5.08.2014, 14:27

kullandığımız bütün çerçeve temalar zaten hazır sablon belirtmeye ne gerek var pngleri nasıl herkes kullanıyorsa çerçeveli temalarıda herkes kullanıyor bunu belirtmeye gerek olduğunu sanmıyorum

Buna katılmıyorum..Şahsım adına

Çünki; belki 100 lerce tema yaptım asla hazır bir şablon tema kullanmadım..

Hazır şablon tema demek uğraş vermeden o çerçeveye sahip olmak ve sadece resim eklemektir..

O zaman bizlerin saatlerce bir çerçeve ,butonlar,ve diğer objeler için günlerce uğraşmamıza ,bu düşüncen haksızlık olmuyormu???

Hazır şablon kullanan kişilerin bunu belirtmesinde hiç bir sakınca yok..
Herkes kullanıyor diyerek,gerçekten bu işte emek verenlere biraz haksızlık etmiş olduğunuzu düşünüyorum..

hasanyöndem

Profesyonel

• "hasanyöndem" bir erkek

• 1300123
  • Özel mesaj gönder

9

Tuesday, 5.08.2014, 16:55

Eline sağlık kardeş. Zenobia haklı, kötü olsa da insanın kendi emeği gibisi yoktur. Bende hazır şablon kullanmadım hiç, ister beğenilsin ister beğenilmesin kendi emeğim olsun ki en güzelini yapmaya doğru kendimizi yetiştirmiş oluruz.
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.

dj.müge

Profesyonel

• "dj.müge" bir kadın

• 1008037
  • Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 6.08.2014, 13:17

Tamer paylaşım adına tşkler. Bende hazır şablon kullanmadım. Basitte olsa insanın kendi emegi her zaman daha güzeldir.
Bazı insanlar söyleyecegi çok şey varkende susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir.

KANLI VEDA

Orta Düzey

• "KANLI VEDA" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Wednesday, 6.08.2014, 13:32

zenobia, hasan yöndem ve müge arkadasım olayı tamamen farklı yere çekiyorsunuz ben bu sablonu çalmadım bu sablonda imza olsa silsem sonuna kadar haklısınız derim nasıl pngleri kullanıyorsak bu sablonlarıda kullanmaya hakkımız vardır emek dersen zenobia bu zamana kimsenin en ufak bir emeğine saygısızlığım olmadı olmazda bu sablonun imzalı olanı paylasanı bul sonra gel yaz lütfen elestirirken az dikkatli olalım yaptığınız ayıptır internete girin çerçeveli tema şablonları yazın bakalım var mı yok mu imzasız böyle sablonlar pngyi nasıl kullanıyorsanız aynı sekilde sablonlarıda kullanabilirsiniz ona bakılırsa pngyi yapanlarında emeğ vardır neyse konuyu uzatmayım burada kapatalım gereksiz bence

• "01antepli27" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 6.08.2014, 13:52

bu zamana kimsenin en ufak bir emeğine saygısızlığım olmadı olmazda

Hazır şablon kullanırken tabiki bunu çalışmalarınızda direk olarak söylemeniz gayet uygun olur...Söylemesenizde sitemizde o kadar tecrubeli kişiler varki bunu anında anlayabilir fakat söylemek istemeyebilir...Sizin söylemeniz mantıken daha uygun olur diye düşünüyorum...

Emeğe saygısızlık konusuna gelince sizin çift nickle değerlendirme yaptığınızı bu sitede herkes gayet iyi biliyor...Belki siz bu konuda yine bir çok kişinin bunu bilmediğini sanıyorsunuz fakat sanıldığı gibi olmadığını bilmenizi isterim...

Emek konusu olunca herkes kendince çalışmalarında tabiki emek sarf eder fakat emekler çalınmaya çalışılınca akan sular durur...

Sizin çift nickle yaptığınız değerlendirmelerden bir çok arkadaş yönetime rahatsızlıklarını dile getirdiklerini biliyoruz...Bu konuda bir çok çalışmada değerlendirmenizin silindiğinide çok iyi biliyoruz...Emeğe saygı derken keşke bunlarıda söyleseydiniz çok iyi olurdu...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...

KANLI VEDA

Orta Düzey

• "KANLI VEDA" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Wednesday, 6.08.2014, 14:25

bu zamana kimsenin en ufak bir emeğine saygısızlığım olmadı olmazda

Hazır şablon kullanırken tabiki bunu çalışmalarınızda direk olarak söylemeniz gayet uygun olur...Söylemesenizde sitemizde o kadar tecrubeli kişiler varki bunu anında anlayabilir fakat söylemek istemeyebilir...Sizin söylemeniz mantıken daha uygun olur diye düşünüyorum...

Emeğe saygısızlık konusuna gelince sizin çift nickle değerlendirme yaptığınızı bu sitede herkes gayet iyi biliyor...Belki siz bu konuda yine bir çok kişinin bunu bilmediğini sanıyorsunuz fakat sanıldığı gibi olmadığını bilmenizi isterim...

Emek konusu olunca herkes kendince çalışmalarında tabiki emek sarf eder fakat emekler çalınmaya çalışılınca akan sular durur...

Sizin çift nickle yaptığınız değerlendirmelerden bir çok arkadaş yönetime rahatsızlıklarını dile getirdiklerini biliyoruz...Bu konuda bir çok çalışmada değerlendirmenizin silindiğinide çok iyi biliyoruz...Emeğe saygı derken keşke bunlarıda söyleseydiniz çok iyi olurdu...

EVET ne güzelde söylüyorsunuz anetpli sizler acaba o yıldızı verırken temaya bakıyormusunuz hakkıniyetlimi davranıyorsunuz her bir değerlendirmede temalarım puanı aynı 1-80-1,90 her bir temaya 1veya 2 yılrızı vermek ne kadar hakkanıyetli burda 50-100 temadan bahszetmiyoruz 700 ü geçkin temadan bahsediyoruz değerlendirme olayına bu yüzden dikkate almıyorum yıldızlar benim için önemli değil çünkü hakkaniyetli değerlendirme yapılmıyor HAKKANİYETLİ JÜRİ ÜYELERİMİZ VAR bunu onlar için söylemiyor hakkaniyetsizler zaten kendini bilir 2 nick olayınada gelince temanın hakkı neyse onu veriyorum hakkını görememisse yüksek yıldız veriyorum özellikle çerçevesiz temalara butonlu temalarada 1 veya 2 yıldız bu konuyu konusursak uzar giderrrrrrr ucu bucağı yok bbu sitede ikincisi bu temaya alıntıdır diye belirtmeyede gerek yok bu kadar basit png nasıl kullanıyorsan çarçeveyide kullanabilirsin suranın altınıda çızmek isterim eğerki çerçevede yapanın ismi yazıyorsa siliniyorsa orda haklısınız ama bu çerçeve herkesin rahatlıkla kullanabileceği çerçevelerden isim yazmıyor vede silmedim üstüne basa basa söylüyorum

• "süslüü05" bir kadın

• 1316532
  • Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 6.08.2014, 14:52

güzel çalişma olmuş tebrikler

Zenobia'nın düşüncesine bende katılıyorum,

ilk tema öğrenip paylaştığımda yani tamamen acemiyken bir iki çalışmamda bende hazir buton ve çerçeve kullandım,çünkü scapede stiller olmadığından tercih etmek durumunda kaldim,şimdiki aklım olsa paylaşmazdım,şükür ilerlettim öğrendim,kendi emeğimle birseyler sunmaya çaalişiyorum olsun yada olmasın, ama bana ait ya. gerçekten insanin kendi emeğini paylaşması kadar güzel birsey yok.

Shop cs6 ya geçtikten sonra,her ayrıntı için yani buton, çerçeve,fontlar,gibi ayrıntıların ne kadar büyük bir zahmetle yapıldığını günlerce emek verildiğini gördüm ve yaşadım.

Siz acemi deilsiniz ,hatta yüzlerce çalışma paylaştınız,isteseniz hazır kullanmak yerine, alasını en güzelini yaparsınız,sizde bu kapasitenin olduğunu düşünüyorum.

yada çok beğendiniz kullandiniz, hazir çerçevedir diye belirtmenizde yarar var , imza silinsede silinmesede zaten o size ait deildir,bizlerin adil puanlama yapabilmesi için,belitmeniz önemlidir.
SCAPE' DE temaya yeni başlayan arkadaşlarımız için hazir buton çerçeve ilk etapta uygundur bana göre,( sadece öğrenme aşamasında),

üstelik burada kimse neden hazır kullandın demiyor, tercih size aittir. zaten gördüğümüz zaman göze tanıdık geliyor

paylaşımınız için tşk ediyorum. Yeni Nikiniz Hayırlı Olsun başarılar
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (6.08.2014, 16:31)

KANLI VEDA

Orta Düzey

• "KANLI VEDA" bir erkek

• Özel mesaj gönder

15

Thursday, 7.08.2014, 11:00

öncelikle süslü jüri üyeliğin hayırlı uğurlu olsun senin görevini layıkıyle yerine getireceğinden eminim çünkü çerçevesiz temalarda yapıyorsun senin jüri olmana sevindim yok bundan sonra zaten çerçeveli tema yapmayacam yaparsamda bu sitede paylasmayacam ben imza silmedim silsem sonuna kadar haklısınız derim alıntıdır derim bütün sitelerde olan hazır çerçeve ve pngleri nasıl kullanıyorsak bunuda kullanmaya hakkımız vardırd diye düşünüyorum

16

Sunday, 9.11.2014, 21:15

temaniz acilmiyor
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]