Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
imzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm,
Zenobia, bende imzası düz zeminde olduğundan, çalınma silinme gibi bir olayla karsilaşip hilalin üzülmemesi açısından üstü kapali tavsiyede bulundum.Tşk ediyorum sana verdiğin daha net ve açıklayıcı bilgiden dolayı, ilk temalarımda bende düz zemine atiyordum imzamı ve siz beni uyarmıştınız, dediğiniz gibide oldu,düz zeminden imzamı silip, kendi imzasıyla yayin yaptıklarını üstelik facedede paylaştıklarını görmüştüm,üzücü bir durum simdi tedbiri elden birakmiyorumimzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm,
Resmin üzerine atılan imza şayet resmi bozacak ise bence atılmamalı.Ancak buradaki gibi düz siyah zemin deki imzaların silinmesi ve emeğe saygızılık daha çok mümkün olduğundan,o zaman resmi bozmadan silinmeyecek şekilde imzamızı atabiliriz..
Hilal... sade kullanışlı bir çalişma olmuş, fontlar resimle çok uyumlu tebrikler
imzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm, başarılarının devamını dilerim
paylaşım adina tşkler
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "..Hilal.." (25.08.2014, 01:21)
imzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm,
Resmin üzerine atılan imza şayet resmi bozacak ise bence atılmamalı.Ancak buradaki gibi düz siyah zemin deki imzaların silinmesi ve emeğe saygızılık daha çok mümkün olduğundan,o zaman resmi bozmadan silinmeyecek şekilde imzamızı atabiliriz..
Hilal ellerine sağlık sade lik ve güzellik var temanda güzel emeğine çok tşk ler..

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Hilal. Arkadaşların yorumlarına katılmakla birlikte flatcast'ta çok tercih edilen siyah arka plan ustune sadece genis kullanım alanlarına sahip çalışma olmuş kutlarım![]()