Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Saturday, 23.08.2014, 17:57

Hırçın/Flatcast tema/Hilal

..Hilal.. belirtilen dosyaları ekledi:
  • hircin.fcp (360 Byte - 151 defa indirildi - en son: 15.01.2026, 14:44)
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...

• "süslüü05" bir kadın

• 1316532
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 23.08.2014, 18:03

Hilal... sade kullanışlı bir çalişma olmuş, fontlar resimle çok uyumlu tebrikler

imzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm, başarılarının devamını dilerim

paylaşım adina tşkler
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

• "by okannn" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 23.08.2014, 23:56

Emegine saglik paylasim icin tsklr....

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 24.08.2014, 12:36

imzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm,

Resmin üzerine atılan imza şayet resmi bozacak ise bence atılmamalı.Ancak buradaki gibi düz siyah zemin deki imzaların silinmesi ve emeğe saygızılık daha çok mümkün olduğundan,o zaman resmi bozmadan silinmeyecek şekilde imzamızı atabiliriz..
Hilal ellerine sağlık sade lik ve güzellik var temanda güzel emeğine çok tşk ler..

• "süslüü05" bir kadın

• 1316532
  • Özel mesaj gönder

5

Sunday, 24.08.2014, 15:07

Resmin üzerine atılan imza şayet resmi bozacak ise bence atılmamalı.Ancak buradaki gibi düz siyah zemin deki imzaların silinmesi ve emeğe saygızılık daha çok mümkün olduğundan,o zaman resmi bozmadan silinmeyecek şekilde imzamızı atabiliriz..
Zenobia, bende imzası düz zeminde olduğundan, çalınma silinme gibi bir olayla karsilaşip hilalin üzülmemesi açısından üstü kapali tavsiyede bulundum.Tşk ediyorum sana verdiğin daha net ve açıklayıcı bilgiden dolayı, ilk temalarımda bende düz zemine atiyordum imzamı ve siz beni uyarmıştınız, dediğiniz gibide oldu,düz zeminden imzamı silip, kendi imzasıyla yayin yaptıklarını üstelik facedede paylaştıklarını görmüştüm,üzücü bir durum simdi tedbiri elden birakmiyorum :ed:
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::

6

Sunday, 24.08.2014, 22:17

emegine saglık Hilal..güzel paylasım icin tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.

7

Monday, 25.08.2014, 01:12

Hilal... sade kullanışlı bir çalişma olmuş, fontlar resimle çok uyumlu tebrikler

imzani kullandigin resmin üzerine atmanı tavsiye ederimm, başarılarının devamını dilerim

paylaşım adina tşkler

beğenin için teşekkür ederim sedefçiğim. evet haklısın bende düşündüm ama resimi bozmak istemedim. istemeyişime sebepte
ben bu tema yapmaya yeni başladım cokta keyf alıyorum tamamen hobi olarak. hırsıza kilit dayanmaz misali eğer benim
temamda imzami silip kendi imzalari le yayın yapack kadar düştülerse onlarin vicdanlarına ve vebaline kalmış.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "..Hilal.." (25.08.2014, 01:21)

8

Monday, 25.08.2014, 01:17

Emegine saglik paylasim icin tsklr....

Ben teşekkür ederim by okann

9

Monday, 25.08.2014, 01:42

Hilal ellerine sağlık sade lik ve güzellik var temanda güzel emeğine çok tşk ler..

Çok teşekkür ederim Zenobıa.Sedef ve sizin gibi ustaların beğenisini almak çok güzel.Ben tema yapmaktan keyf alıyorum ve onları sizlerle paylaşmak beni mutlu ediyor.Tema yapmasını bilmeyen biri olarak mutlu olmak tek amacım.Haklısınız ortada çok emek hırsızı var emeğe saygı duymadan bunu yapıyorlar.Ben siz ustalar gibi photoshop kullanmıyorum (baktım yapamadım) photospace kullanıyorum ondada resim üstüne imza yapınca resim bozuluyor bende o yüzden resmi bozmak istemedim.Ustalarımdan aldığım bu tavsiyeleri dikkate alacağım tekrar çok teşekkürler.

10

Monday, 25.08.2014, 01:46

emegine saglık Hilal..güzel paylasım icin tsk.ederim.

Ben teşekkür ederim Kerim Can

By_€x

Bilge

• "By_€x" bir erkek

• Özel mesaj gönder

11

Monday, 25.08.2014, 08:53

Emegine Yüregine Sağlik HİLAL paylasim adına teşekkürler..

12

Monday, 25.08.2014, 08:53

hoş sade bir çalişma emeklerinize sağlik
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]

• "TAMER*39" bir erkek

• 1532693
  • Özel mesaj gönder

13

Monday, 25.08.2014, 11:35

emeğine yüreğine sağlık hilal paylasım adına tesekkürler
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR

14

Tuesday, 26.08.2014, 00:54

Emegine Yüregine Sağlik HİLAL paylasim adına teşekkürler..

Teşekkür ederim 'By_€x yüreğinize sağlık

15

Tuesday, 26.08.2014, 00:56

hoş sade bir çalişma emeklerinize sağlik

Teşekkür ederim ALYA sizinde yüreğinize sağlık

Atilla_Ky

Moderatör

• "Atilla_Ky" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Tuesday, 26.08.2014, 16:22

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Hilal. Arkadaşların yorumlarına katılmakla birlikte flatcast'ta çok tercih edilen siyah arka plan ustune sadece genis kullanım alanlarına sahip çalışma olmuş kutlarım :1alkis:
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

17

Tuesday, 26.08.2014, 23:59

emeğine yüreğine sağlık hilal paylasım adına tesekkürler

Bende teşekkür ederim Tamer yüreğinize sağlık

18

Wednesday, 27.08.2014, 00:04

Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Hilal. Arkadaşların yorumlarına katılmakla birlikte flatcast'ta çok tercih edilen siyah arka plan ustune sadece genis kullanım alanlarına sahip çalışma olmuş kutlarım :1alkis:

Yorum ve beğeniniz için ben teşekkür ederim Atilla Bey.Siyah arka plan ve sadelikle devam edeceğim sanırım buda benim tarzım olacak gibi görünüyor.Yüreğinize sağlık.

Yoncam

Jüri

• "Yoncam" bir kadın

• 1503088
  • Özel mesaj gönder

19

Wednesday, 27.08.2014, 02:03

Elinize emeğinize sağlık çok kullanışlı bir çalışma
:)
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!

20

Thursday, 28.08.2014, 00:57

Elinize emeğinize sağlık çok kullanışlı bir çalışma
:)

Teşekkür ederim Yoncam yüreğinize sağlık