Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "60GeNCLiK" bir erkek
  • Konuyu başlatan "60GeNCLiK"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 23.02.2008, 02:10

5 asker şehit :(((

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyinde yürütülen kara harekatı kapsamında 44 teröristin etkisiz hale getirildiği ve çok sayıda teröristin yaralandığını bildirdi. Genelkurmay ayrıca, çatışmada 5 askerin şehit olduğunu kaydetti.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, 21 Şubat 2008 günü saat 19:00'dan itibaren Irak'ın kuzeyinde üslenmiş PKK terör örgütü mensuplarına karşı başlattığı hava destekli sınır ötesi kara harekatının, planlandığı şekilde devam ettiği belirtildi.Genelkurmay, harekat kapsamında toplam 44 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı ayrıca 5 askerin de şehit olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

-“HAREKAT DEVAM EDİYOR”-

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, 21 Şubat 2008 günü saat 19:00'dan itibaren Irak'ın kuzeyinde üslenmiş PKK terör örgütü mensuplarına karşı başlattığı hava destekli sınır ötesi kara harekatı, planlandığı şekilde devam etmektedir.

2'nci Ordu Komutanlığı sevk ve idaresinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı birlikleri tarafından icra edilen harekat; Hava Kuvvetleri, Kara Havacılık unsurları ve karada konuşlu ateş destek vasıtaları tarafından desteklenmektedir.

tüm sahit ailelerine yüce rabbim sabir versin
Ruh eşimi buLamyınca anLAdım ki eşsiz biR ruhum vaR... : )

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 23.02.2008, 02:42

aminnnnn :(
soyleyecek kelime bulamiyorum, allahim ailelerine sabir versin, mekanlari cennet olsun....
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

FILLOZOF

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 23.02.2008, 04:40

Başımız sağolsun..

Bayrağımızın al rengi daha bir canlı parlayacak ...........

selly72

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 23.02.2008, 10:17

basimiz sagolsun, tüm sehit ailelerine Allah sabir versin

alemdar38

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 23.02.2008, 11:33

basimiz sagolsun vatan sagolsun kahrolsun itler