Giriş yapmadınız.

1

Sunday, 12.10.2014, 14:02

Radyomuzun ismi cikmasi icin yaziyorum

Selamlar Radyomuzun ismi cikmasi icin yaziyorum sitemizde allaturka banner ziyaret ederek kontrol edebilisiniz sid numaramiz 1296746 radyomuzun sitesi radyomuzun ismi Ben-Seversem-FM
tsk ederiz ve saygilar sunariz

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (13.10.2014, 08:58) düzenleme sebepleri: sid yeterlidir.

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Sunday, 12.10.2014, 14:33

İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.

Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.

Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.

3

Saturday, 18.10.2014, 09:59

Selamlar Radyo Rulet Yeni Sid Numaramiz var yine Ben-Seversem-Fm ismini yazdirmak istiyoruz buyurun sitemizi kontrol edebilirsiniz allaturka banner sayfamizda

sid numaramiz 1453717
radyonun ismi Ben-Seversem-Fm
saygilar tsk ederiz Benseversem fm ailesi team

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (18.10.2014, 11:07) düzenleme sebepleri: sid yeterlidir.

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

4

Saturday, 18.10.2014, 13:04

SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Rulet'e eklenmiştir.

Önerilen Radyolara eklenme (SID numarası yerine isim görünmesi) işlemi banner ekleme ile olmuyor.
Yani banner durduğu sürece isminiz de duracak diye bir kural yok.
Buradaki [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] kriterlere uygunluğunuz kontrol ediliyor.
Kriterler dışına çıkarsanız banner siteniz de olsa dahi isminiz tekrar silinir bilginize.

5

Friday, 26.12.2014, 20:02

İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.

Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.

Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.

Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Oqus Pokus" (26.12.2014, 22:50) düzenleme sebepleri: Linkler kaldırıldı

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

6

Friday, 26.12.2014, 22:52

Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi
Şuan radyonuz halen açık görünüyor ve istatistikleri de kriterlerimiz açısından uygun durumda.
Siz kapattıysanız radyonuzu, istatistikleriniz de düşecektir. O zaman zaten isminiz silinecektir.

Bu şekilde sizin talebinizle silme işlemi yapamayız.