Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (13.10.2014, 08:58) düzenleme sebepleri: sid yeterlidir.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (18.10.2014, 11:07) düzenleme sebepleri: sid yeterlidir.
İsminizin Rulet'e eklenebilmesi için bannerimizin radyo sitenize yerleştirilmesi şartı yoktur.
Bu şart ilanlarınızın AllaTurkaa'da yayınlanmasında geçerlidir.
Önerilen Radyolara eklenebilmeniz için [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar] bu bağlantıda belirtilmiş kriterleri taşıyor olmanız gerekiyor.
Kriterlere uygunluğunuzdan dolayı SID numaranız Ben-Seversem Fm olarak Radyo Rulet'e eklenmiştir.
Kriterler dışına çıkılması durumunda isminiz silinebilir, bilginize.
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Oqus Pokus" (26.12.2014, 22:50) düzenleme sebepleri: Linkler kaldırıldı
Şuan radyonuz halen açık görünüyor ve istatistikleri de kriterlerimiz açısından uygun durumda.Selamlar Allaturka Benseversem fm radyosunun ismini silermisiniz sid olarak cunku bannerleriniz vardi o yuzden ben size yazmistim ve siz kontrol yapmistiniz ve onayladiniz simdi o sayfayi kapatirdim ve o yuzden sizlere haber ediyorum sid rulleten olan ismi siliniz ricam saygilar ferdi