222
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
◄◄◄_La ilahe illallah_Dini tema_►►►_süslüü05_►Fcp Tema
Dini Tema_ İyi günlerde kullanın
[flash]http://fs2.directupload.net/images/150226/vuy55di2.swf[/flash]
süslüü05 belirtilen dosyaları ekledi:
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (26.02.2015, 22:12)
EVET SANIRIM İLK YORUM BENDEN OLACAK GÜZEL ANLAMLI VE KULLANIMI GÜZEL BİR TEMA ÇALIŞMASI TEBRİKLER SÜSLÜ
emeğine saglik Süslü..Anlamlı,sade ve kulanıslı temalar olmuş,Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
Ellerine sağlık Süslü böyle bir paylaşım yaptıgın için cok tşkrler çok güzel olmuş..
ßâzєη Sєsiηi Duyurabilmєη İçiη Susmaη Gєrєкir.
Emeğine Yüreğine SÜSLÜ Güzel paylaşim adina TEŞEKKÜRLER..
S€R@P
Emegine Yüregine Saglık SEDEF Güzel Çalışma Olmuş Paylaşım Adına Teşşekkürler...
EVET SANIRIM İLK YORUM BENDEN OLACAK GÜZEL ANLAMLI VE KULLANIMI GÜZEL BİR TEMA ÇALIŞMASI TEBRİKLER SÜSLÜ
tsk ederim Hazarbey,
sizin gibi usta temacı tarafından çalışmamın begenilmesi çok güzel saolun
yorum yazan elinize saglık
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Emek ve paylaşima teşekurler
Emeginize saglik güzel paylasim icin tesekkürler...
Emegine yüregine saglık güzel calısma için tşklr süslüü05 harika paylaşım olmuş
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
emeğine saglik Süslü..Anlamlı,sade ve kulanıslı temalar olmuş,Güzel paylaşım için tsk.ederim.
Çok tsk ederim Kerim Can, yorum yazan eline saglık begenmenize sevindim
http://merhametfm.blogspot.com/
İyi kalpli olmak, mükemmel olmaktan daha önemlidir.
Mükemmel çalışmalar olmuş emeğine sağlık sedef
Ellerine sağlık Süslü böyle bir paylaşım yaptıgın için cok tşkrler çok güzel olmuş..
Çok tsk ederim, yorum yazan ellerine saglık begenmenize sevindim
Emeğine Yüreğine SÜSLÜ Güzel paylaşim adina TEŞEKKÜRLER..
tskler serap yorumun için saol
emeğine yüreğine sağlık sedef güzel paylaşımlar adına teşekkürler
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR
Emegine Yüregine Saglık SEDEF Güzel Çalışma Olmuş Paylaşım Adına Teşşekkürler...
Tsk ederim Berkant, yorum yazan eline saglık varol
Emek ve paylaşima teşekurler
yorumunuz için tsk ederim
[b]Emeginize saglik güzel paylasim icin tesekkürler...
Tsk ederim Bozkurt yorum yazan eline saglık
Emegine yüregine saglık güzel calısma için tşklr süslüü05 harika paylaşım olmuş
Çok tsk ediyorum mustafa bey güzel yorumunuz için saolun