Ulkucicegi, radyoda statistic lerin kirmizi mi yoksa yesilmi, resimdeki gibi, eger my PC kirmizi ise port kapali ve acman gerek, ve bunun nasil olduguna gelince forumda arama yaparsan ulasabilirsin...
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
ya arkadaslar evet açtım portu bilgisayardan ip numarasınıda sabitledim evet mapping yeşil yanıyor yinede giremiyorlar html kodu düzgtün yerşetirdim oda tamam eger onda sorun olsa her djyde sorun olur.ben diger yayınlara giriyorum fakat benim yayına gelemiyorlar güvenlik duvarıda yok ne iştir anlamadım
cekırge, sizin baglanti sorunundan baska hiç bir seyiniz yok
Ben ile ankaralee girdik sorun çözüldü Yani herkes girdi
Yayinda iken msn müzik indirme programlari ve benzeri dowland programlarindan uzak durun
kardeşim ne modem kullandıgını bilmiyorum ama modemim de sorun var sanırım . modemin ne ? portları açıkmı ıp adresleri dogrumu kontrol et . bende aynı sorunu yaşadım modemi usrobotıks 9107 aldım sorun hemen çözüldü. ama ille de degiştir demiyom ben bunda dolayı kurtuldum bu sorundan slow cunu ve dj rüzgarın vermişl oldugu akıllar sayesinde . sen yine bu abilerden çere bulacan bence sorunun modemde
slm benim radyodada buna benzer bir sorunum var
ana sayfadan yani siteden giris yapilamiyor
ancak flatcast dan banneri tıkladıktan sonra girebiliyorlar ben dahil
ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
kardeslik-fm.tr.gg ve kardeslik--fm.tr.gg
her iki sitedende radyoya giris yapılamiyor beyaz sayfa çıkıyor
beyaz sayfada büyük bir flatcast yazıyor onu tıklayınca açılan sayfadan banneri tıkladıktan sonra adresden linki tıklayınca girilebiliyor
şimdiden tesekkürler
ya radyonu sitenin icine yerlesdir yada bir popup penceresi üzeri ac.
bu linki bir oku --> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=8041
daha fazla bilgiye ihtiyacin olursa forum aramasini kullan